rieker Re: Smutek. 06.01.10, 10:39 "smutek to mała dziewczynka która siada na śniegu i patrzy zdziwiona na ślady ..." Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Smutek. 06.01.10, 11:08 Pytam Cię ,nie rozumiem: ...a jaki smak ma smutek? piekącym okładem serca? Ziarno goryczy przeżute. Okruszkiem na blacie stołu, który był naszym planem zmiażdżonym przez palec Boga. Znowu przed nami nie znane. Pytam Cię,nie rozumiem: Jaki kolor ma smutek? Jak te okna mych oczu szarym deszczem zasnute... Odpowiedz Link
trusiaa Re: Smutek. 06.01.10, 11:16 Tropciu mów zaraz, kto Ci dokuczył, komu trzeba przyłożyć - już podwijam rękawy i idę... prać! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Smutek. 06.01.10, 12:25 Tam jakieś misie... pandy - pffff Ja za Tropcię o taaak będę! Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka precz ze smutkiem! 06.01.10, 13:15 to ja poćwicze intensywniej mięśnia Razem pokonamy Tropciowego smutka! Tropek nie poddawaj sieM! złap słoneczny trop! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Pocieszajka :))) 06.01.10, 20:40 A to prosto z Humorum przywlokłam świeżutkie Odpowiedz Link
trusiaa Re: dzięki. 06.01.10, 21:55 Ufff - aż by się dopisać chciało do znanej trylogii nowy tytuł - "Powrót Tropci". Bardzo nam tu było smutno i źle bez dawki Tropci takiej codziennej. Odpowiedz Link