Dodaj do ulubionych

ms_coco_nut

12.02.10, 05:52
no cześć
witaj
baw sie dobrze
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: ms_coco_nut 12.02.10, 05:53

grzecznie się do kartoteki wpisałaś widzę

a ścićlej...co Cie trapi?Prać jest co?
      • ave.duce Sorki, że się wciepię, ale... HELP!!! 12.02.10, 09:49
        mnie trapi teraz i to bardzo jedno pytanie! W związku z bohaterką tego wątku.

:p
        • kolorowa_skarpetka Re: Sorki, że się wciepię, ale... HELP!!! 12.02.10, 15:32
          co co?
          • ave.duce Re: Sorki, że się wciepię, ale... HELP!!! 12.02.10, 20:45
            Malibu. Mówi Ci to coś?

• krokodyl_13 Re: Sorki, że się wciepię, ale... HELP!!! 12.02.10, 22:20
              mnie nic nie mówi ale to chyba normalne, przy moim zarobieniu
              • kolorowa_skarpetka Re: Sorki, że się wciepię, ale... HELP!!! 12.02.10, 22:51
                będę nasłuchiwac głosów
                • ms_coco_nut Re: Sorki, że się wciepię, ale... HELP!!! 13.02.10, 00:43
                  ja też chętnie posłuchamsmile
                  a w ogóle jak się słyszy głosy to trzeba udać się do lekarzasmile
                  • tropem_misia1 Re: Sorki, że się wciepię, ale... HELP!!! 13.02.10, 07:33
                    nie ma potrzeby, tu jest najwłaściwsze miejsce dla osób słyszących głosy
                    niejeden z nas to ma
                    no ale....trzeba byłoby znać genezę forum.
                • ave.duce Re: Sorki, że się wciepię, ale... HELP!!! 14.02.10, 18:17
                  Głosy... mówią... >>> likier kokosowy ... ulepek wink

• ave.duce Re: Sorki, że się wciepię, ale... HELP!!! 14.02.10, 18:12
                Gdybyś była Skarpetką, to wszystko byłoby jasne > trzeba zarobić oczka, które puściły wink

Kokosowy interes można zrobić na https://www.deliterslijter.nl/images/articles/Malibu%201.0.jpg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka