tropem_misia1 21.02.10, 08:23 nie będę. Mierziony unicestwiony. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Alterować się 21.02.10, 08:27 "Gdzież więc jest zło? Skąd i w jaki sposób do tego świata się wkradło? Jaki jest jego korzeń? Co jest jego nasieniem? A może zło w ogóle nie istnieje? Czemu więc boimy się i wystrzegamy tego, czego nie ma? Jeśli nasz lęk nie ma uzasadnienia, to na pewno on sam jest złem, bo bez potrzeby szarpie i dręczy nasze serce. Tym większym jest złem to, że nie istnieje przedmiot lęku, a jednak się boimy. Albo więc złem jest to, czego się boimy, albo złem jest to, że się boimy......" Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Alterować się 21.02.10, 09:34 skąd się wzięło diabli wiedzą. jest jednak bardzo realne i niezwykle plastyczne w formach Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Tropciu! 21.02.10, 08:45 Za wszystko, co robisz, malutkie 'dziękuję' od mnie => Odpowiedz Link
ave.duce Bardzo proszę > 22.02.10, 10:46 oto elegancki młoteczek wet. do wybijania sobie z głowy podobnych wymysłów > Proszę przyjąć w gratisie od ... wiadomo, kogo :p Odpowiedz Link
trusiaa I kwiatków 22.02.10, 12:10 wymownych łan, bo jest jeszcze życie na tej planecie Odpowiedz Link