Dodaj do ulubionych

Żółte papiery

16.06.10, 11:07
wydane przez :To Instytut Bieżnikowania Kory Mózgowej Ośrodek Terapii Wstrząsowej i Świroterapii.

Dokument - jedna żółta karteczka - ostrzega, że pasażer może być szczególnie agresywny wobec tzw. kanarów, więc dla własnego dobra powinni zaprzestać dalszej kontroli biletów. Pod tym wszystkim podpisał się doktor nieuk medyczny psychiatra amator i mikrochirurg Aleksander Debil.
Obserwuj wątek
    • kolorowa_skarpetka stan pomrocznosci jasnej mnie intryguje 16.06.10, 16:56
      Instytut zaświadcza, że chory jest idiotą. Wprawdzie nie wymaga leczenia
      szpitalnego, ale sprowokowany może być niebezpieczny, dlatego w kontaktach z nim
      trzeba zachować szczególną ostrożność. Na szczęście pacjent jest zaszczepiony
      przeciwko wściekliźnie, w razie pogryzienia wystarczy ranę wydezynfekować.
      Jednak w przypadku ataku szału należy: "uciekać, uciekać na drzewo, zwisać z
      gałęzi głową w dół, udawać martwego, śmierdzieć, pierdzieć, głupkowato uśmiechać
      się, ślinić się obficie, zezować zbieżnie i rozbieżnie, szczekać, zmoczyć się,
      symulować stan pomroczności jasnej, okazać immunitet, udawać kaczy chód i objawy
      ptasiej grypy"
      • krokodyl_13 Re: stan pomrocznosci jasnej mnie intryguje 16.06.10, 21:39
        można zaświadczenie wypisać na wszytko
        • tropem_misia1 Re: stan pomrocznosci jasnej mnie intryguje 16.06.10, 22:29
          NO FAKT, JAK POMROCZNOŚĆ(MROK) MOŻE BYĆ JASNA?
          Ktoś popełnił kardynalny błąd
          • kolorowa_skarpetka Re: stan pomrocznosci jasnej mnie intryguje 16.06.10, 22:49
            ktos za to beknie
            pewnie Aleksander Debil
            https://emoty.blox.pl/resource/wc.gif
            • krokodyl_13 Re: stan pomrocznosci jasnej mnie intryguje 16.06.10, 23:39
              kardynalne błędy popełniają tylko kardynałowiesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka