blind_as_a_bat 09.09.10, 07:37 & P/S. Przyda się na 'ławeczkę'. Będzie o czym pogadać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blind_as_a_bat Re: Pytaj, nie błądź! ;-) 09.09.10, 08:00 O! Tego nie znam. Mogę pożyczyć? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Pytaj, nie błądź! ;-) 09.09.10, 08:06 Oooo, to bardzo pouczająca lektura nt. części ciała - nie wiem tylko, czy dla dzieci. Pan Gacek pełnoletni jest? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Pytaj, nie błądź! ;-) 09.09.10, 09:49 to też sie przyda byśmy sie zrozumieli dosłownie Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pytaj, nie błądź! ;-) 09.09.10, 13:52 "Newswieś(ci)" dorzucę z pewną nonszalancją... Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Pytaj, nie błądź! ;-) 09.09.10, 19:29 Mnie tam nie brakuje Krokodyle bardzo popularne są, bezustanna lawina filmów na ich temat popularyzuje ten zatwardziały gatunek. Odpowiedz Link
tropem_misia1 właśnie....hym 09.09.10, 22:18 Brzechwa Jan Krokodyl Opowiem wam bajkę o krokodylu: Przed laty tylu a tylu Żył pewien krokodyl w Nilu. Raz w miejscu upatrzonym Zabił człowieka ogonem, Ale zżarł tylko połowę, A więc kończyny i głowę, Tułów natomiast zakopał roztropnie I powiedział: "To jutro się opchnie." Bierzcie z niego przykład, dzieci, Nie zjadajcie wszystkiego jak leci, Lecz przy kąsku najsmaczniejszym Pomyślcie o dniu jutrzejszym. Odpowiedz Link
ave.duce Re: właśnie....hym 12.09.10, 14:35 KROKODYL Skąd ty jesteś, krokodylu? Ja? Znad Nilu. Wypuść mnie na kilka chwil, To zawiozę cię nad Nil. Jan Brzechwa ps. to się zgadza z polityką ŁYKendową Jarosława K.Bulgotka. Krokodyl to wiadomo, ale > Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: właśnie....hym 12.09.10, 17:22 No nie wiewór wystraszony to straszna rzecz tylko wiewiór wystraszony i wściekły może go pokonać. Odpowiedz Link