tropem_misia1 25.01.11, 10:35 zasłała łóżko.Jestem w szoku i tak zostanę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krokodyl_13 Re: Majka 29.01.11, 21:38 co miałaś na myśli bo zachodzę w głowę co znaczy wyraz zasłała??? Odpowiedz Link
panidemonka Re: Majka 30.01.11, 21:04 tropem_misia1 napisała: > To bałdzo płoste Tak myślałam, że to płoste Rozchorowała się czy jej "odbiło"? Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Majka 01.02.11, 11:15 Oj, nie bałdzo, nie bałdzo )) Jak zdrowa najważniejsze Cóż robić z uroczymi milusińskimi, kochać bez granic Odpowiedz Link
panidemonka Re: Majka 01.02.11, 11:29 Milki to bałdzo płoste, na pewno znasz dowcip o panu hrabim i zasłanym łóżku Mojej Małej parę razy odbiło choć korzystanie z kuwety nie jest jej obce. Duży nigdy ni słał łóżka. Za to oboje czasem przejedzą się i lubią sobie ulżyć w różnych miejscach-na moim łóżku też im się zdarzało. Nic na to nie poradzę-trochę się wściekam a kocham bardzo Odpowiedz Link
panidemonka Re: Majka 01.02.11, 11:31 tropem_misia1 napisała: > Zdrowa.Na szczęście. To znaczy, że jej "odbiło". Albo, że coś jej nie pasowało w kuwecie np. żwirek nie ten. Zresztą kto wie co kot sobie naprawdę myśli Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Majka 01.02.11, 13:16 Koty chodzą swoimi drogami. Z lat dziecięcych nazywali mnie kocią mamą. Zwierzaczki kofam bardzo. Zawsze opiekowałam się słabymi do momentu całkowitego wyzdrowienia. Mam króliczka, prawie jak kotek, całkowicie wolno chodzi po domu, ma kuwetę, ulubione miejsce i też zostawia prezenty, na noc go tylko zamykam wskakiwałby na łóżko i pomykał po głowach. To On i zaznacza teren, ale wolę to niż by był fujarą i ospały Są panele, jest dobrze, ma swój dywanik, na którym się wyleguje w dużym pokoju i na nim może niecne rzeczy uskuteczniać, "koraliki" Mój pieszczoszek. Wspaniale nosi się go na rękach. Zwierzęta mają to do siebie, że okazują nam miłość bezinteresownie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Majka 02.02.11, 07:44 Maja wredna i rozkapryszona. Za charakter ja miedzy innymi uwielbiam.Dobrze,że nie jest przytulanką. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Majka 02.02.11, 07:43 panidemonka napisała: > tropem_misia1 napisała: > > > Zdrowa.Na szczęście. > > To znaczy, że jej "odbiło". Albo, że coś jej nie pasowało w kuwecie np. żwirek > nie ten. Zresztą kto wie co kot sobie naprawdę myśli > Tego nikt nie wie, bo kot jest jak zwykle tajemniczy ) Odpowiedz Link