tropem_misia1 03.12.11, 07:37 Patrz na znaki pozostawione przez przodków, jako wskazówki dla Ciebie. Gdzie przodkowie zostawiają znaki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Czytam: 03.12.11, 07:50 Ale zagwozdka. Myślałam i wymyśliłam, że w wielu miejscach. Poza takimi namacalnymi to np. mogą być ślady w naszej pamięci. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czytam: 03.12.11, 08:14 Takie enigmatyczne przesłanie znalazłam w swoim horoskopie. Może będzie lepiej jak sobie usiądę i sie nie ruszę? Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Czytam: 03.12.11, 09:54 no jeżeli zaczynasz dzień od horoskopu to trudno. Horoskopy czyta się na dobranoc i ma wtedy sprawdza się czy mówiły prawdę Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a ta w ogóle 03.12.11, 10:34 to nad wyraz ruchoma byłam upiekłam tort tiramisu i sernik miętowy na dziś ( ślub Kaski) Odpowiedz Link
darima_ka Re: a ta w ogóle 03.12.11, 21:46 O! Ty to masz superowo weselisko zaliczy , zazdroszczę Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a ta w ogóle 04.12.11, 06:09 Nawet nogi z domu nie wyjęłam.Chybabym obumarła z wyczerpania. Wystarczy,że upiekłam! Skromny ślub - 20 osób. wczoraj sie dowiedziałam,że wszystkim smakowało wszystko zmietli. Była walka o tort, bo panna młoda upierała sie ,że dostała w prezencie i schowała do sypialni )) Odpowiedz Link