czarek_sz Re: Kropelka smutku. 29.04.13, 15:57 Biedny ptaszek gdybym takiego napotkał to bym go przygarnął albo chociaż pogłaskał i pocieszył Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kropelka smutku. 29.04.13, 20:29 Tylko adopcja wchodzi w grę! Głaskaniem i pocieszaniem żyć się nie da Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Kropelka smutku. 29.04.13, 20:37 Adopcja plus przytulanie, głaskanie i pocieszanie. I ptaszek jak nowo narodzony debi_bebi napisała: > Tylko adopcja wchodzi w grę! Głaskaniem i pocieszaniem żyć się nie da Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: łezka szczęścia 29.04.13, 20:59 w 2:20 (czas) mój ulubiony filmik dla marzycieli Kiwi! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: łezka szczęścia 30.04.13, 05:38 Cała byłam w strachu, że on gdzieś rypnie. Ale nie. Uff. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: łezka szczęścia 30.04.13, 05:48 Bo to film dla marzycieli, bez finiszu......... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Czasem: 30.04.13, 09:09 Qrcze kolejny smutas !! ale dołujecie w przeddzień majówki Ten to ma języczek Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czasem: 30.04.13, 13:22 Po taka smuteczność przychodzi bez zapowiedzi. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Smutek: 30.04.13, 13:25 Smutek zbliżał się małymi kroczkami. Był drobny i niepozorny. Założył buty przygnębienia ,bo wiedział ,że idealnie pasują do garnituru apatii. Postanowił dzisiaj założyć ten garnitur.Był nowy. Nie wiadomo skąd przyszło na smutek przeświadczenie ,że już nigdy nie będzie mu sie chciało go zdjąć. Mimo ,że szedł ze zwieszoną głową ,nie zauważył ,że coś leży na drodze i potknął sie . To zmusiło go do skupienia wzroku na przeszkodzie. Nadzieja? Westchnął głęboko. No tak,zawsze przeszkadzała mu w drodze. Tym razem nie zawróci Mimo ,że drobny miał świadomość swojej mocy. Wiedział ,że jak dotrze do celu zapanuje tam niepodzielnie i ostatecznie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Smutek: 30.04.13, 14:57 Ciekawe czy zwierzęta jak ludzie doświadczają depresji i innych załamek. Bo że napadów agresji to na pewno. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Smutek: 30.04.13, 17:33 Oczywiście. Moja siostrzenica chciałaby zostać behawiorystką. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Smutek: 30.04.13, 18:47 ale jej dużo brakuje, a depresja jest mi znana, kiedy umarła właścicielka retriwera, ten nie schodził z łóżka kilka dni, a potem postarzał się i szybciutko udał się za panią. Psy potrafią nie jeść wiele dni gdy tęsknią itd..... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Smutek: 30.04.13, 18:50 I nie tylko psy ,bo inne zwierzaki też tak tęsknią. Odpowiedz Link