tropem_misia1 02.05.13, 11:13 no chyba,że dziś wszystko zamknięte.Mój horoskop prawi :To czas zmiany w całej Twojej egzystencji. Zmiana ta ma przede wszystkim materialny wydźwięk. pewnikiem będę mieć trójkę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Lecem pędem do koletury 02.05.13, 11:53 A nie bierzesz pod uwagę że możesz nie zyskać a stracić materialnie ? odpukać. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Lecem pędem do koletury 02.05.13, 16:30 Tropciu życzę dużej wygranej. Ja wysyłam kupon na cały tydzień. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Lecem pędem do koletury 02.05.13, 18:11 Ja zawsze wygrywam a wygrywam dlatego że nie gram żartuję, od czasu do czasu stawiam u bukmachera na mecze piłkarskie i jak dotąd sporo jestem do przodu. Ale trzeba uważać i kto ma słabą psychikę niech nie gra bo przegra nawet portki nie mówiąc o czterech ścianach. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Lecem pędem do koletury 02.05.13, 19:07 Dziękuję ,ostatnio nawet marna trójeczka się nie trafia. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Lecem pędem do koletury 02.05.13, 20:23 Lata temu grałem w totka i moja największa wygrana to czwórka. Parę złotych w sumie bo było sporo czwórek. Jeszcze grałem w Syrenkę /duża i mała/ ale tej gry dawno już nie ma. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Lecem pędem do koletury 02.05.13, 23:04 No cóż, akumulatorem postawiłem na wygraną Chelsea i Benfiki pięć stów i wygrałem pięć stów. Bywa kochani bywa dobrej. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Lecem pędem do koletury 03.05.13, 07:52 Zawsze to jakiś dodatkowy grosz,chociażby na następne zakłady. Gratuluję. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Lecem pędem do koletury 03.05.13, 07:53 Dobra i trójeczka ,to może zapowiadać coś wiecej w przyszłości Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Lecem pędem do koletury 03.05.13, 07:59 i nie było nic eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sie nie zdziwiłam horoskopy kłamią Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Lecem pędem do koletury 03.05.13, 08:55 Może następnym razem a jak nie następnym to może jeszcze następnym ? dzięki Renata ale dziś nie gram, gdy się coś wygra trzeba zrobić przerwę bo wtopa pewna. Podstawowa zasada to żeby się nie podpalać. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Lecem pędem do koletury 03.05.13, 20:19 Hahaha,masz racje Tropcia,kłamią Jak sobie własnymi rencami nie zarobimy,to nikt nie da Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Lecem pędem do koletury 04.05.13, 07:51 Tak jak prognozy pogody Synoptycy wróżą z fusów? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Lecem pędem do koletury 04.05.13, 09:46 może tak.....jeśli herbatę z torebki się zaparza... Odpowiedz Link