super.halusia Re: Lubię 09.08.13, 07:34 Ja uwielbiam,właśnie zaraz chyba zacznie padać Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Lubię 09.08.13, 21:18 Aaaaa, najpierw zaczęło błyskać się i grzmieć a kilka minut spadły pierwsze krople deszczy, i nadal spadają: wielkie, ciepłe i mokre Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Lubię 10.08.13, 05:34 u mię niebo pomrukuje jak zadowolony kot od wczoraj kapało a ja spałam i spałam od chyba siedemnastej z przerwami do teraz Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Lubię 10.08.13, 19:27 debi_bebi napisała: > O kurczę! To teraz pewnie masz oczy, jak talerze no nie talerze nie majom spuchniętych powieczek)) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Lubię 10.08.13, 11:01 to nadrobiłaś zaległości,szkoda że nie można się wyspać na "zaś" Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Lubię 10.08.13, 19:28 ano odpoczęłam po stresie w robocie mię i szefową najbardziej maglowali czekamy 2 tyg na wynik auditu czy jak go zwał? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Lubię 10.08.13, 19:43 Długotrwały stres działa na organizm destrukcyjnie, dlatego ten domagał się odpoczynku i sen doskonale organizm regeneruje. Dlatego ja bardzo lubię spać Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Lubię 10.08.13, 19:51 Ja też... Jak się nie wyśpię czuję się tak jakbym miała grypę , bolą mnie mięśnie i łamie mnie w kościach , i łebek napier...............................a Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Lubię 11.08.13, 08:07 Przespałam prawie całą sobotę. Wreszcie było czym oddychać! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Lubię 11.08.13, 08:17 o! a ja żegnałam co do pieczenia to zrobiłam jagodzianki między innymi i mufinki z truskawkami zrobiłam też takie australijskie ciasteczka,które piekły matki i żony dla swoich udających się na front chłopców i mężów sie porobiło pisało 8-10 minut trzymać w piekarniku krótko potrza czekać nic nie robić to sobie siadłam przy kompie i i zaczęłam pisać wierszyk zapach mnie wydarł z ramiom weny sie ciasteczka rozlały ,połączyły w jedną całość i nabrały barwy nie takiej jak pisało w blogu to wielkie cós pociełam okazało się - hit! no no no Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Lubię 11.08.13, 08:33 Właśnie szukałam Twojej relacji z działalności cukierniczej, bo mnie bardzo ciekawiło, co wynalazłaś, czego byś jeszcze nie piekła Jagodzianki MNIAM. Za mufinkami niekoniecznie przepadam, ale te australijskie ciasteczka wielce intrygujące są. Z czego się składają? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Lubię 11.08.13, 08:44 tu jest skład i piękny łobrazecek tych ciastecek ....u mię placek wyszedł)) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Lubię 11.08.13, 08:51 Najwyraźniej to nie kształt ciasteczek decyduje o ich smaku. Podoba mi się, że są owsiane. Konie jedzą owies i są silne Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Lubię 11.08.13, 09:00 i tak szybko się je robi Czy wiesz ,że to jeszcze tylko 15 dni i Ryj zniknie za horyzontem na długo. Pożegnanie było wcześniej by cała rodzina była w kupie. Odpowiedz Link