rudka-a Re: I one 24.11.13, 09:52 Niestety, to taki strasznie przykry moment...ale ja natychmiast zapełniam pustkę nową psiną. Od zawsze, odkąd pamiętam w domu były zwierzaki. Kot, pies....mój Borys już staruszek i wiem, ze nadejdzie ten czas, gdy trzeba będzie się pożegnać, przeżywam to okropnie! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: I one 24.11.13, 10:06 Z domowych współtowarzyszy rodzinnych : Sunia Krokodyla odeszła. Cichutko. Nie obudziła się. Nie podbiegła jak zwykle rankiem gdy Krokodyl zaczął dawać oznaki przebudzenia. Była piękna,mądra i łagodna. Gdy się dowiedziałam , napisałam dla niej wiersz. Już widzę jak biegniesz po zielonych łąkach. Jak mami cię motyl, jak wabi biedronka. A wiecznie zielona, trawa mokra rosą, kosą nieskażona, gdzie anioły boso chodzą zadumane. A nad tym dywanem, twe miodowe oczy. Ciepłe i wilgotne tylko chochlik droczy się ze mną i błyszczy w kacie prawym oka. Witaj mniejszy bracie- szepnie Bóg z wysoka. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a Majunia 24.11.13, 10:08 ,która wkracza w wiek lat 15-tu to staruszka. Odpowiedz Link