anoagata Re: A rano... 18.03.14, 23:35 ....kosił ojciec siano,kosił ojciec kosił ja kosiliśmy obydwa... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: A rano... 19.03.14, 05:21 No, jak trzeba, to trzeba. A potem kawa i śniadanko? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: A rano... 19.03.14, 05:52 Kawa-papieros........śniadanko + inne tabletecki Odpowiedz Link
leziox Re: A rano... 19.03.14, 10:44 Z tego wynika ze lekoman i papierosnik.Oraz wielbicielka niebieskiego autobusu,ktory pewnie i tak jest innej barwy,ale po tabletkach i papieroskach przybiera po prostu sam taká sympatyczná barwé. Odpowiedz Link
amityr Re: A rano... 19.03.14, 10:55 Co dzień rano od kilu lat. Kawa zbożowa czarna bez curu+jedna mała bułka graham+cieniutko masło+ plasterki pomidora + posypka z Ostropestu plamistego +Tokovit 200 . Nie palę od 12lat.Paliłem jak stary parowóz zalewając kocioł odpowiednią ilością płynu trzy razy dziennie. Jest oki. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: A rano... 19.03.14, 11:22 Rano obowiązkowo śniadanie, liche bo liche, ale musi byc i było. Potem gorzka kawa z błotkiem i ciekawa gazeta lub książka. W ciszy i skupieniu na dobre odmulenie. Po godzinie rękawy zakasane i zaczyna się aktywny dzień. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: A rano... 19.03.14, 13:06 wytropiłam tego plamistego ..bo nigdy o tym nie słyszałam....ony na zdrowie.... Odpowiedz Link
amityr Re: A rano... 19.03.14, 13:22 Otropestu nie kupuj byle gdzie po przepłacisz. Trzeba mieć dostawę najlepiej bezpośrednia ja odkryłem taki kramik. Naprawdę jest tanio. kupuję tam też inne produkty. Wleje linka a jak co to go wywal żeby nie było reklamy. www.zielonykarmnik.pl/Default.aspx Odpowiedz Link