tropem_misia1 Re: Refleksyjnie 02.04.14, 06:46 a przeczytałam sobie na dzień dobry Równouprawnienie równouprawnieniem , ale tu widać kompletny brak czegokolwiek dla osób starszych. Odpowiedz Link
zegor Re: Refleksyjnie 02.04.14, 09:46 Czy mogły by mi Panie przysunąć fortepian, bo tam zostawiłem mojego drinka ???????? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Refleksyjnie 02.04.14, 10:02 tiaaaaaaa i jeszcze zasłonić....mamutem? Odpowiedz Link
zegor Re: Refleksyjnie 02.04.14, 10:22 Podrapać po pleckach !........ale nie wałkiem od ciasta Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Refleksyjnie 02.04.14, 10:35 Nikt tak nie drapie po pleckach jak Freddy Krueger.... Odpowiedz Link
leziox Re: Refleksyjnie 02.04.14, 11:19 Caly czas to mowie-rosnie pokolenie méskich szmat.Niedowartosciowanych,slabych charakterem,zapatrzonych w siebie i piekielnie egoistycznych. Dlatego byle jaka uprzejmosc wyswiadczona wobec kobiet wprawia je w taka euforie,ze od razu chcialyby postawic drinka albo sie umowic. Naprawde. A czlek chce byc tylko uprzejmy no bo tak go kiedys,w rozumieniu mlodych,przed tysiacem lat wychowano i wcale nie liczy na wdziecznosc,a slowo:dziekuje-wprowadza w lekkie zaklopotanie. Ale tu mowie o menciznach po 40ce. Gatunku wymierajacym jak dinozaury. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Refleksyjnie 02.04.14, 18:25 Caly czas to mowie-rosnie pokolenie méskich szmat.Niedowartosciowanych,slabych charakterem,zapatrzonych w siebie i piekielnie egoistycznych. Nic dodać,nic ująć! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Refleksyjnie - reakcja na... 04.04.14, 14:24 Facetów którzy nie szanują ,nie pomagają kobiecie wychowały przecież kobiety-matki. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Refleksyjnie - reakcja na... 04.04.14, 16:44 I one ich takimi uczyniły, bo robiły za syneczków wszystko co możliwe. Chore nadopiekuńcze mamuśki. Moja teściowa tak ma i ustępuje miejsca synowi i wnukowi. Tylko takiej kopa zasadzić. Odpowiedz Link
zegor Re: Refleksyjnie - reakcja na... 04.04.14, 20:25 A jaki Tamarko Ty miałaś sposób na wychowanie synów ? Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Refleksyjnie - reakcja na... 04.04.14, 20:43 Odwrotny Zegorku. Na przykład teściowa pytała czemu mój maż , albo syn myje okno, bo przecież ja mam czas itp. Odpowiadałam że myje bo ma dwie ręce tak samo jak ja, tak samo przez nie patrzy itd. Dziwnie pytanie zadałeś............. Odpowiedz Link
zegor Re: Refleksyjnie - reakcja na... 04.04.14, 20:52 Chciałem zobaczyć,jak zareagujesz Odpowiedz Link
zegor Re: Refleksyjnie - reakcja na... 04.04.14, 20:55 A na nie zadane pytanie odpowiem tak : Moje dzieci są dobrze wychowane,chociaż Bogiem a prawdą,ja na to za bardzo nie wpłynąłem. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Refleksyjnie - reakcja na... 04.04.14, 21:00 A jakiej ty reakcji się spodziewałeś? Co do wpływu na wychowanie dzieci to i mama i tata mają wpływ, ale zgoła inny. Co do ich ogłady itp. to chyba większy wpływ ma matka. Jeśli twoje dzieci są dobrze wychowane to na pewno i tobie to zawdzięczają. Odpowiedz Link
zegor Re: Refleksyjnie - reakcja na... 04.04.14, 21:19 Czas pokazał,że dzieci poszłyby za mną w ogień i za to jestem wdzięczny. Mimo,że za specjalnie czasu dla nich nie miałem, do czego z ręką na sercu się przyznaję,mam dobre i kochane dzieci ! Odpowiedz Link
zegor Re: Refleksyjnie - reakcja na... 04.04.14, 21:36 To zawsze cieszy mimo zawirowań życiowych Odpowiedz Link
anus-hka Re: Refleksyjnie - reakcja na... 05.04.14, 08:16 Takie dzieci to skarb bo rodzice się o to postarali Odpowiedz Link
darima_ka Re: Refleksyjnie - reakcja na... 05.04.14, 13:43 tamaryszek44 napisała: > I one ich takimi uczyniły, bo robiły za syneczków wszystko co możliwe. Chore na > dopiekuńcze mamuśki. Moja teściowa tak ma i ustępuje miejsca synowi i wnukowi. > Tylko takiej kopa zasadzić. Absolutnie się z Tobą zgadzam! Odpowiedz Link