02.04.17, 20:27
Sezon został rozpoczęty wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/a0AmFUG8LxcztprAdB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/exuMcBQe4fjIPBm4CB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/lBURHqMbaak6wMFB6B.jpg
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Sezon 02.04.17, 20:27
      Była piękna noc,niebo pełne gwiazd wink
      • rudka-a Re: Sezon 02.04.17, 20:40
        Czyli...zimowy marazm za nami
        teraz bedzie już tylko lepiej....cieplej, weselej...
        smile
        • zegor Re: Sezon 02.04.17, 21:44
          A pewnie !
          Teraz ,zamiat odpowiadać sobie raz na miesiąc,
          będziemy pisać ......co dobę tongue_out
          • rudka-a Re: Sezon 02.04.17, 22:07
            Nadrobimy zaległości smile
            temat zawsze sie znajdzie wink))
            • zegor Re: Sezon 02.04.17, 23:40
              Ok wink
              • rudka-a Re: Sezon 03.04.17, 20:49
                To o czym dzisiaj porozmawiamy? wink)
                • zegor Re: Sezon 03.04.17, 22:20
                  Dzisiaj zieleń oglądałem tylko przez szybę samochodu .......
                  • zegor Re: Sezon 03.04.17, 22:25
                    A przed chwilą skończyłem oglądać dziesięć odcinków serialu The Ekspanse........
                    • zegor No może........ 04.04.17, 22:50
                      No może trochę przesadziłem z tymi kontaktami raz na dobę wink
                      • zegor Re: No może........ 05.04.17, 15:56
                        Co dwie doby ?????????????????????????????????????????????????
                        • rudka-a Re: No może........ 05.04.17, 16:44
                          Mowy nie ma wink)
                          zbiórka wieczorem wink))
                          • zegor Re: No może........ 06.04.17, 16:57
                            Czasami mimo najszczerszych chęci wink
                            • rudka-a Re: No może........ 06.04.17, 20:28
                              Wiaadomoooo ...wink))
                              jeszcze 'wpadniemy' na siebie wink
                              to coś się klepnie wink)
                              • zegor Re: No może........ 07.04.17, 09:14
                                Och!
                                Jaka podniecająca obietnica wink
                                • rudka-a Re: No może........ 07.04.17, 16:09
                                  W tym tempie, to wypadnie gdzieś tak w okolicach Zimnej Zochy wink
                                  ale nie ma tego złego, co by.......itp wink

( gdzie jest Misiowa???? )
                                  • zegor Re: No może........ 08.04.17, 07:31
                                    Moźe Misiowa jak Linda "Nie chce mi się z wami mówić"
                                    wink
                                    • zegor Re: No może........ 08.04.17, 17:37
                                      Tropcia pewnie palmę robi..... wink
                                      • zegor Re: No może........ 08.04.17, 22:58
                                        Mnie zawsze "palma odbijała" z książkami i filmami z fantastyki.
                                        Chciałem obejrzeć film z 2015 Marsjanin ale nie wchodził.
                                        Dałem sobie spokój na długi czas i dzisiaj trafiłem na Cda,wszedł,obejrzałem wink
                                        Taki film z dobrym zakończeniem,oglądany pod ......"połówkę" wink dobrze wpływa na samopoczucie !
                                        big_grin
                                        • rudka-a Re: No może........ 08.04.17, 23:17
                                          "Wszyscy mamy nasze własne śmieszne nastroje
                                          Ja mam swoje......"

Ty masz swoje...smile

www.youtube.com/watch?v=zTcu7MCtuTs
                                          • zegor Re: No może........ 08.04.17, 23:57
                                            Ile przyjemności można przeżyć przy takim nagraniu wink)))))))))
                                            Nosek w nosek wink
                                            Czuję zapach "rudych włosów płomień"
                                            big_grin
                                              • rudka-a Re: No może........ 09.04.17, 00:14
                                                ..bo ja lubie słuchać takich 'kawałków' wink)
                                                potrafię sobie zrobić...nastrój wink)))
                                                • zegor Re: No może........ 09.04.17, 23:35
                                                  .............
                                                  • rudka-a Re: No może........ 10.04.17, 09:24
                                                    kropka goni kropkę
                                                    taka toczka w toczkę
                                                    podobne jak jota w jotę
                                                    idą sobie na piechotę
                                                    druga za pierwszą
                                                    piąta za czwartą (...)
                                                    mam chęć nieodpartą
                                                    zapytać...
                                                    czy zdanie ze słów obdarto?
                                                  • zegor Re: No może........ 10.04.17, 11:41
                                                    Czasem takie wielkie kropy
                                                    to oznaka jest tępoty.......
                                                    Myśl pod nimi ukryta
                                                    wywaliła kopyta
                                                    Dziś nie muszę świecić czołem
                                                    że jakąś głupotę walnąłem !
                                                  • rudka-a Re: No może........ 10.04.17, 19:26
                                                    ,,,,,,,
                                                    postawię przecinków rządek cały
                                                    bo coś tak trochę kropki osowiały
                                                    może rozbawi je myślnik
                                                    lub znak zapytania.....
                                                    przecież to w końcu pisarska kompania....
                                                  • rudka-a Sezon na.... 09.06.17, 17:58
                                                    ...truskawki...smile.............trwa..smile

https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/31/01/24/01b63cc4f6.jpg
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 09.06.17, 21:38
                                                    Wczoraj kupiłem takie wielkie truskawy,
                                                    że aż mi przez głowę przeleciało
                                                    czy one może genetycznie wspomagane....
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 09.06.17, 21:47
                                                    To odmiana deserowa smile
                                                    są rzeczywiście ogromne smile
                                                    możesz jeść bez obawwink wink
                                                    najwyżej urośnie Ci drugi nos big_grin
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 09.06.17, 21:51
                                                    No po co mi drugi kulfon ???????
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 09.06.17, 22:01
                                                    Trzecia ręka???
                                                    uwinałbyś się szybciej z robotą.....noooo, to jest pomysł winksmile
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 09.06.17, 22:48
                                                    Wolę nie wyróżniać się tłumu wink
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 10.06.17, 11:54
                                                    Podobno jesteśmy tolerancyjni....wink
                                                    taaaa.....ale, jak przyjdzie coś do czegoś, to......po tolerancji nie ma śladu wink))
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 12.06.17, 23:24
                                                    Sobota

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/tZMaBxY6buO8hBPgnB.jpg
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 12.06.17, 23:26
                                                    Niedziela

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/l91orOxqnaZgAzxwvB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/4U5ANRc0gEJHLgbBpB.jpg
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 13.06.17, 21:44
                                                    Chyba zaczął się sezon na "każdy sobie"...........
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 14.06.17, 00:25
                                                    Włączył Ci się...pesymizm?
                                                    wink
                                                    Trochę słońca, ciepła, to ludziska dali nogę w plener smile
                                                    (jakos to sobie trzeba tłumaczyć )
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 14.06.17, 13:29
                                                    A Ty gdzie się włóczysz o tak późnej porze ??????????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 14.06.17, 18:51
                                                    Poszłam zajrzeć do..lodówki wink
                                                    po małej drzemce....film mnie uśpił wczesną porą smile)))
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 14.06.17, 19:19
                                                    A w lodówce świeciło się światło.........co miałaś dobrego ???????

wink
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 14.06.17, 19:33
                                                    aaa, nic powalającego z nóg wink
                                                    ale...rzucił mi się w oczy..kabanos, więc wróciłam z nim przed telewizor smile
                                                    był taki chudziutki, że musiałam jeszcze raz wrócić do lodówki smile)
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 14.06.17, 19:41
                                                    Kabanosy powinny chodzić parami wink
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 14.06.17, 19:45
                                                    Ogólnie mówiąc, to chyba zatrudnię się na jakimś parkingu w nocy, bo bezsenność mnie dopadła....więc przynajmniej zrobię z tego użytek wink))
                                                    stare baby tak mają??? czy to przejściowe jest wink)))
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 14.06.17, 20:18
                                                    Nie wiem......nigdy nie byłem starą babą wink
                                                    Ale stare chłopy,jak się wieczorem nażrą bez umiaru to też spać nie mogą wink
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 14.06.17, 20:34
                                                    To co radzisz? cieniutką owsiankę przed 17:00
                                                    i tyle?? to długo nie pociągnę suspicious
                                                    bedę żreć, kiedy chce, a w chwilach bezsenności pisać pamietnik wink))
                                                    wink)
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 14.06.17, 20:49
                                                    Po owsiance to bym rzygał do rana !
                                                    I wtedy o spaniu już nie ma mowy !
                                                    Lubię dobre rzeczy,to po co sobie odmawiać????
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 14.06.17, 21:06
                                                    Też nie wiem po co i...dlaczego wink
                                                    przecież zawsze można kupić większą kieckę wink)
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 14.06.17, 21:08
                                                    A potem dziecko na ulicy mówi :
                                                    Patrz tatusiu ! Tego pana łatwiej przeskoczyć,niż oblecieć ! .........
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 14.06.17, 21:19
                                                    Spokojnie wink zrozumie za kilka lat, że....
                                                    nim ten gruby schudnie, to ten suchi zdechnie wink))
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 14.06.17, 22:24
                                                    Niestety oponka tłuszczyku już nie taka zdrowa jak dawniej wink
                                                    Teraz ten tłuszczyk zamiast żywić może być chemiczną trucizną wink
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 14.06.17, 22:55
                                                    Wchłonęliśmy już tyle chemii, że to zdrowe zabije nas...
                                                    niezła tablicę Mendelejewa mamy w sobie...
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 14.06.17, 23:24
                                                    Jak to mówią : człowiek nie wie,od czego tyje wink
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 15.06.17, 09:21
                                                    Za to jak pije to wie źe źyje wink
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 15.06.17, 12:20
                                                    Grzeję stare kości na tarasie póki słońce świeci wink
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 15.06.17, 13:07
                                                    Ja nie będę ryzykować wink jak wyłoże swoje, to zajdzie...za chmury - chciałam rzec wink
                                                    Swoje, trzeszczące wrzuciłam na rower...chwilę skrzypiały, ale później wszystko ucichło.
                                                    Z górki fajnie się jechało, a potem.....wróciłam inna drogą big_grin
                                                    wink)
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 15.06.17, 14:29
                                                    Teź bym pojeździł......ale nie chce mi się męczyćwink
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 15.06.17, 14:42
                                                    Co by Ci tu doradzić....https://emots.yetihehe.com/1/mysli.gif

oo, wiiidzisz........to bedzie dobreee...

https://olxpl-ring04.akamaized.net/images_tablicapl/309271013_1_261x203_rower-tandem-cruiser-26-nowy-od-producenta-lublin.jpg

ten z przodu się męczy, a Ty zwiedzasz okolicę i pstrykasz foty wink))
                                                    masz kogoś takiego, kto da się..wrobić w taki układ? wink))
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 15.06.17, 21:12
                                                    No...wiesz....gdyby przede mną siedziała kobieta kręcąc pośladkami
                                                    to chciałbym ją dogonić
                                                    i pewnie nie mogąc jej złapać zmęczył bym się jeszcze bardziej....
                                                    o oglądaniu krajobrazu to już nawet nie ma co wspominać wink)
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 15.06.17, 22:20
                                                    Hah smile) świetnie to sobie wykombinowałeś wink)
                                                    Nie pomyslałam o...kręcących posladkach wink
                                                    może dlatego, że damska dupa mnie nie rajcuje suspicious
                                                    smile))))))))
                                                  • zegor Re: Sezon na.... 16.06.17, 18:02
                                                    Hmmmmm big_grin
                                                  • rudka-a Re: Sezon na.... 16.06.17, 18:37
                                                    Poważnieee, nooo wink) wyobraź sobie, że masz przed sobą męską suspicious
                                                    zawiesisz oko???
                                                    big_grin
                                                    nieee! smile)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka