krokodyl_13 04.05.09, 10:15 że nie ma przecieków maturalnych, czyli wszystko jak być powinno. Czy obserwujecie co roku tematy maturalne i trzymacie kciuki za wszystkich, bo ja od wielu lat tak. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziolo.zielone Re: CKE się chwali 04.05.09, 10:22 Nie myślę co roku o maturze. dzisiaj tak, bo przypominałam Młodemu, że ma na poźniejszą godzinę do szkoły (jego gimnazjum mieści się w jednym budynku z liceum). Córka maqturę zdawała 2 lata temu-też specjalnych emocji nie było, wiedzielismy, że zda. oczywiście uspakajałam i pocieszałam kiedy dostawała schiz pt. Źle napisałam". skończyło się całkiem dobrze, nawet bardzo dobrze Moja matura spłynęła po mnie jak woda po kaczce, w rodzinie też nie była wyjątkowym wydarzeniem. oczywiścvi już po, jakaś impreza okolicznoiściowa była. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: CKE się chwali 04.05.09, 10:24 Myślę, że te mocje maturalne to jeszcze z czasów, kiedy matura oznaczała, że jest się bardzo wykształaconym. Czyli z dawnych czasów Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: CKE się chwali 04.05.09, 12:11 Ja tam czytam niektóre pytanka i zastanawiam się czy jeszcze dałabym rady. Odpowiedz Link
darima_ka Re: podobno matma ma być obowiązkowa 06.05.09, 19:11 Do przyszłego roku jeszcze trochę czasu ,a u nas wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: CKE się chwali 05.05.09, 19:53 Ja tylko patrzę, kiedy kasztany zakwitają i wiem, że czas matur wówczas Odpowiedz Link