eska60 25.01.10, 18:08 Hej! Czy zna ktoś leki albo zioła żółciopędne, które można zastosować u 3-letniego dziecka? Potrzebuję jako dodatek do leczenia lamblii. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyka Re: Leki żółciopędne dla dziecka 25.01.10, 18:37 Nasz pediatra zalecal raphacholin 3 razy dziennie 1/3 tabletki. Moje dziecko ma 3 lata i pare m-cy. Odpowiedz Link
eska60 Re: Leki żółciopędne dla dziecka 27.01.10, 16:41 Dziękuję Antyko! Sama też przekopałam neta w poszukiwaniu leków żółciopędnych dla maluchów i nic nie znalazłam. Jedyny preparat w opisie, którego pisało, że można stosować u dzieci powyżej 1 roku to Galstena, ale to z kolei jest lek chomeopatyczny i nie wiem czy jest sens stosować go tylko przy odrobaczaniu, bo kojarzę że leki chomeo to działają po dłuższym czasie stosowania. Odpowiedz Link
rich69 Re: Leki żółciopędne dla dziecka 29.01.10, 18:38 To nie prawda,dobrze dobrany lek homeopatyczny moze zadzialac juz po jednej dawce.Szczegolnie u dzieci. Odpowiedz Link