sba1 25.02.11, 07:40 Czy ktoś zrobił dla porównania badania na lamblie w laboratorium Feliks i w Zabrzu gdzie wynik był różny, jestetem ciekawa jak to jest z tą ich dokładnością. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaamea Re: Lab. Felix a Zabrze 25.02.11, 12:40 U nas w felixie sie wyszly za to wyszly w Zabrzu. To moim zdaniem wcale nie znaczy ze Zabrze jest lepsze tylko znaczy tyle ze akurat w tym malutkim kawalku kupy w pojemniczku oddanym do Felixa nie bylo cyst a nie ze w Felix jest mniej skuteczny. Tak sądzę. Odpowiedz Link
kaamea Re: Lab. Felix a Zabrze 25.02.11, 12:41 W pierwszym zdaniu mialo byc "w felixie nie wyszly" Odpowiedz Link
anet01 Re: Lab. Felix a Zabrze 26.02.11, 15:13 Widze ze w Zabrzu sporo taniej,nastepnym razem po leczeniu wysle tam próbki.Dziewczyny jakim kurierem wysyłacie? ja do tej pory DHL ale dość drogo jakos chyba ponad 40-50zł wychodziła sama przesyłka. Odpowiedz Link
neptunka Re: Lab. Felix a Zabrze 26.02.11, 21:16 www.wysylajnajtaniej.pl zapłaciłam za przesyłkę 17 zł z groszami musisz tylko wydrukować list przewozowy polecam, obsługuje to dhl i jestem zachwycona jakoscią tejże obsługi Odpowiedz Link
matiuszka Re: Lab. Felix a Zabrze 26.02.11, 21:42 Ja robiłam badania w Zabrzu i w laboratorium przy ul. Pielęgniarek w Krakowie, gdzie znajomym wychodziły lamblie. Z Zabrza mam wynik dodatni, z Krakowa ujemny. Pan doktor z Pielęgniarek powiedział, że lamblii nie ma na pewno i że cysty są często mylone z grzybami. Nie wiem, co o tym sądzić. Odpowiedz Link
anet01 Re: Lab. Felix a Zabrze 27.02.11, 09:40 dziękuję....rzeczywiście tanio.Tylko napisz czy paczke odbierają z domu?nie widziałam takiej informacji? Odpowiedz Link
neptunka Re: Lab. Felix a Zabrze 27.02.11, 14:01 tak, paczkę odbiera kurier w domu, określasz sobie zamawiając usługę na stronie - w jakich godzinach pasuje Ci odbiór, a obsługa poza wydrukiem listu przewozowego jest normalna tylko nienormalnie tania Odpowiedz Link
ola11mar Re: Lab. Felix a Zabrze 13.03.11, 16:10 Ja polecam firmę kurierską AIN. Dwa razy korzystałam i zawsze bez problemu. Przesyłka 24 godzinna kosztuje 28 zł Odpowiedz Link