Dodaj do ulubionych

Lab. Felix a Zabrze

25.02.11, 07:40
Czy ktoś zrobił dla porównania badania na lamblie w laboratorium Feliks i w Zabrzu gdzie wynik był różny, jestetem ciekawa jak to jest z tą ich dokładnością.
Obserwuj wątek
    • kaamea Re: Lab. Felix a Zabrze 25.02.11, 12:40
      U nas w felixie sie wyszly za to wyszly w Zabrzu. To moim zdaniem wcale nie znaczy ze Zabrze jest lepsze tylko znaczy tyle ze akurat w tym malutkim kawalku kupy w pojemniczku oddanym do Felixa nie bylo cyst a nie ze w Felix jest mniej skuteczny. Tak sądzę.
      • kaamea Re: Lab. Felix a Zabrze 25.02.11, 12:41
        W pierwszym zdaniu mialo byc "w felixie nie wyszly"
    • anet01 Re: Lab. Felix a Zabrze 26.02.11, 15:13
      Widze ze w Zabrzu sporo taniej,nastepnym razem po leczeniu wysle tam próbki.Dziewczyny jakim kurierem wysyłacie? ja do tej pory DHL ale dość drogo jakos chyba ponad 40-50zł wychodziła sama przesyłka.
      • neptunka Re: Lab. Felix a Zabrze 26.02.11, 21:16
        www.wysylajnajtaniej.pl
        zapłaciłam za przesyłkę 17 zł z groszami
        musisz tylko wydrukować list przewozowy
        polecam, obsługuje to dhl i jestem zachwycona jakoscią tejże obsługi
        • matiuszka Re: Lab. Felix a Zabrze 26.02.11, 21:42
          Ja robiłam badania w Zabrzu i w laboratorium przy ul. Pielęgniarek w Krakowie, gdzie znajomym wychodziły lamblie. Z Zabrza mam wynik dodatni, z Krakowa ujemny. Pan doktor z Pielęgniarek powiedział, że lamblii nie ma na pewno i że cysty są często mylone z grzybami. Nie wiem, co o tym sądzić.
        • anet01 Re: Lab. Felix a Zabrze 27.02.11, 09:40
          dziękuję....rzeczywiście tanio.Tylko napisz czy paczke odbierają z domu?nie widziałam takiej informacji?
          • neptunka Re: Lab. Felix a Zabrze 27.02.11, 14:01
            tak, paczkę odbiera kurier w domu, określasz sobie zamawiając usługę na stronie - w jakich godzinach pasuje Ci odbiór, a obsługa poza wydrukiem listu przewozowego jest normalna
            tylko nienormalnie tania smile
            • ola11mar Re: Lab. Felix a Zabrze 13.03.11, 16:10
              Ja polecam firmę kurierską AIN. Dwa razy korzystałam i zawsze bez problemu. Przesyłka 24 godzinna kosztuje 28 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka