edyta0 17.01.12, 22:48 czy ostatnio ktos wykonywal tam badania na pasozyty i czy robia Lamblie tylko metoda Elisa? I przy okazji prosba o nr do laboratorium, bo nawet nie wiem o jakim mowa na forum, nigdzie nie moge znalezc namiarow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marynia550 Re: Laboratorium Zabrze 01.02.12, 16:25 edyta0 napisała: > czy ostatnio ktos wykonywal tam badania na pasozyty i czy robia Lamblie tylko m > etoda Elisa? I przy okazji prosba o nr do laboratorium, bo nawet nie wiem o jak > im mowa na forum, nigdzie nie moge znalezc namiarow. > labor jest na bohaterow warszawskich 11, tel 323700706. Tez mialam kiedys problem z lamliami, wyleczyla mnie pani dr irydolog, zdiagnozowala z teczowki, zaaplikowala dosyc drogie produkty i dzieki Bogu pomoglo.Wiem, ze 14. o2. pani dr przyjmuje w Zabrzu, bo m,az jest zapisany tez.Rejestracja do p. dr jest pod nr tel 502999095, pozdrawiam, zycze zdrowka, Odpowiedz Link
antyka Re: Laboratorium Zabrze 01.02.12, 17:22 Juz Pania witalam, pani Dr w innym watku. Jako, ze Pani znow pisze, witam sie raz jeszcze Odpowiedz Link
kaamea Re: Laboratorium Zabrze 01.02.12, 19:01 Antyka, o co chodzi z tą pania dr, bo cos nie łapię, wyczuwam ironiczny ton, ale o co chodzi? Odpowiedz Link
kaamea Re: Laboratorium Zabrze 01.02.12, 21:19 coś mnie zaćmiło, już załapałam , pani dr sama sobie robi reklame, tak? ale czy miałaś kontakt osobisty z ww? Odpowiedz Link
marynia550 Re: Laboratorium Zabrze 01.02.12, 21:53 kaamea napisała: > coś mnie zaćmiło, już załapałam , pani dr sama sobie robi reklame, tak? > ale czy miałaś kontakt osobisty z ww? pani dr nie musi robic sobie reklamy i nikt ci nie kaze skorzystac z jej wizyty, Odpowiedz Link
edyta0 Re: Laboratorium Zabrze 02.02.12, 13:11 Jak sie ta pani irydolog nazywa, gdzie przyjmuje i kiedy? jakis kontakt? i ile kosztuje iwzyta? i podstawowe pytanie: jak na podstawie teczowki moze takie rzeczy stwierdzic, chyba ze widzi poruszajace sie nicienie Odpowiedz Link
antyka Re: Laboratorium Zabrze 02.02.12, 17:38 Nie mialam kontaktu z Pania Dr, ale bawi mnie taka kryptoreklama. Po prostu sie nie brzydze, wiec bede z niej szydzic na maksa Odpowiedz Link
antyka Re: Laboratorium Zabrze 02.02.12, 17:40 No i jak widac, nie pomylilam sie Witamy serdecznie Pani Doktor!!! www.ojej.pl/938289/Nowe%20Miasteczko-Tylko-dzisiaj-lekarz-irydolog-w-Nowej-Soli-tj-310.html Odpowiedz Link
edyta0 Re: Laboratorium Zabrze 02.02.12, 20:06 Jak widac klamstwo ma zawsze krotkie nozki. Gdyby to bylo takie proste, to pewnie 90% Foremek udalo by sie do irydolog, w celu zdiagnozowania pasozyta, niestety takie proste to nie jest i pozostaje nadal standardowe badanie kalu, czy z krwi. Oj nieladnie Pani doktor... Odpowiedz Link
marynia550 Re: Laboratorium Zabrze 02.02.12, 17:56 edyta0 napisała: > Jak sie ta pani irydolog nazywa, gdzie przyjmuje i kiedy? jakis kontakt? i ile > kosztuje iwzyta? > i podstawowe pytanie: jak na podstawie teczowki moze takie rzeczy stwierdzic, c > hyba ze widzi poruszajace sie nicienie Bedzie 14 lutego w Zabrzu, nazywa sie Ludmila Gonorowska, badanie irydologiczne 80zł, rejestracja 502999095 Odpowiedz Link
jan440 Re: Laboratorium Zabrze 02.02.12, 21:41 Ja to was dziewczyny podziwiam - tak pięknie to wyczuć - to chyba nazywa się kobieca intuicja. Słowa uznania. Tak a propos - niech ta pani napisze jak ona to widzi. Zawsze byłem za naturalnymi metodami, może coś w tym jest. Homeopatia naukowa też nie jest ale niektórym pomaga. Odpowiedz Link
antyka Re: Laboratorium Zabrze 03.02.12, 16:17 Wiesz, zawodowo sie zajmuje reklama I znam te forum od podszewki, wiec od razu widze, gdy ktos sciemnia ... Odpowiedz Link