Dodaj do ulubionych

Laboratorium Zabrze

17.01.12, 22:48
czy ostatnio ktos wykonywal tam badania na pasozyty i czy robia Lamblie tylko metoda Elisa? I przy okazji prosba o nr do laboratorium, bo nawet nie wiem o jakim mowa na forum, nigdzie nie moge znalezc namiarow.
Obserwuj wątek
    • marynia550 Re: Laboratorium Zabrze 01.02.12, 16:25
      edyta0 napisała:

> czy ostatnio ktos wykonywal tam badania na pasozyty i czy robia Lamblie tylko m
      > etoda Elisa? I przy okazji prosba o nr do laboratorium, bo nawet nie wiem o jak
      > im mowa na forum, nigdzie nie moge znalezc namiarow.
      >
      labor jest na bohaterow warszawskich 11, tel 323700706. Tez mialam kiedys problem z lamliami, wyleczyla mnie pani dr irydolog, zdiagnozowala z teczowki, zaaplikowala dosyc drogie produkty i dzieki Bogu pomoglo.Wiem, ze 14. o2. pani dr przyjmuje w Zabrzu, bo m,az jest zapisany tez.Rejestracja do p. dr jest pod nr tel 502999095, pozdrawiam, zycze zdrowka,
      • antyka Re: Laboratorium Zabrze 01.02.12, 17:22
        Juz Pania witalam, pani Dr w innym watku. Jako, ze Pani znow pisze, witam sie raz jeszcze smile
        • kaamea Re: Laboratorium Zabrze 01.02.12, 19:01
          Antyka, o co chodzi z tą pania dr, bo cos nie łapię, wyczuwam ironiczny ton, ale o co chodzi?
          • kaamea Re: Laboratorium Zabrze 01.02.12, 21:19
            coś mnie zaćmiło, już załapałam wink , pani dr sama sobie robi reklame, tak?
            ale czy miałaś kontakt osobisty z ww?
            • marynia550 Re: Laboratorium Zabrze 01.02.12, 21:53
              kaamea napisała:

> coś mnie zaćmiło, już załapałam wink , pani dr sama sobie robi reklame, tak?
              > ale czy miałaś kontakt osobisty z ww?
              pani dr nie musi robic sobie reklamy i nikt ci nie kaze skorzystac z jej wizyty,
              • edyta0 Re: Laboratorium Zabrze 02.02.12, 13:11
                Jak sie ta pani irydolog nazywa, gdzie przyjmuje i kiedy? jakis kontakt? i ile kosztuje iwzyta?
                i podstawowe pytanie: jak na podstawie teczowki moze takie rzeczy stwierdzic, chyba ze widzi poruszajace sie nicienie smile
                • antyka Re: Laboratorium Zabrze 02.02.12, 17:38
                  Nie mialam kontaktu z Pania Dr, ale bawi mnie taka kryptoreklama. Po prostu sie nie brzydze, wiec bede z niej szydzic na maksa smile
                  • antyka Re: Laboratorium Zabrze 02.02.12, 17:40
                    No i jak widac, nie pomylilam sie smile
                    Witamy serdecznie Pani Doktor!!!
                    www.ojej.pl/938289/Nowe%20Miasteczko-Tylko-dzisiaj-lekarz-irydolog-w-Nowej-Soli-tj-310.html
                    • edyta0 Re: Laboratorium Zabrze 02.02.12, 20:06
                      Jak widac klamstwo ma zawsze krotkie nozki. Gdyby to bylo takie proste, to pewnie 90% Foremek udalo by sie do irydolog, w celu zdiagnozowania pasozyta, niestety takie proste to nie jest i pozostaje nadal standardowe badanie kalu, czy z krwi. Oj nieladnie Pani doktor...
                • marynia550 Re: Laboratorium Zabrze 02.02.12, 17:56
                  edyta0 napisała:

> Jak sie ta pani irydolog nazywa, gdzie przyjmuje i kiedy? jakis kontakt? i ile
                  > kosztuje iwzyta?
                  > i podstawowe pytanie: jak na podstawie teczowki moze takie rzeczy stwierdzic, c
                  > hyba ze widzi poruszajace sie nicienie smile
                  Bedzie 14 lutego w Zabrzu, nazywa sie Ludmila Gonorowska, badanie irydologiczne 80zł, rejestracja 502999095
                  • jan440 Re: Laboratorium Zabrze 02.02.12, 21:41
                    Ja to was dziewczyny podziwiam - tak pięknie to wyczuć - to chyba nazywa się kobieca intuicja.
                    Słowa uznania.
                    Tak a propos - niech ta pani napisze jak ona to widzi.
                    Zawsze byłem za naturalnymi metodami, może coś w tym jest.
                    Homeopatia naukowa też nie jest ale niektórym pomaga.
                    • antyka Re: Laboratorium Zabrze 03.02.12, 16:17
                      Wiesz, zawodowo sie zajmuje reklama smile
                      I znam te forum od podszewki, wiec od razu widze, gdy ktos sciemnia ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka