panna_beata 18.04.16, 09:49 Odczuwam wielką potrzebę, żeby się podzielić wrażeniami z weekendowego wyjazdu. Otóż w Kazimierzu zostałam poproszona o rękę. Najpewniej w sierpniu weźmiemy ślub. Chciałam się podzielić z Wami swoim/naszym szczęściem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Weekend w Kazimierzu 18.04.16, 10:26 Eee, no panno Be, to gratulacje, bardzo bardzo. (Btw, to ja już wiem czemu Fruzia sika - z zazdrości). Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: Weekend w Kazimierzu 18.04.16, 11:36 gratuluję i chciałam nieśmiao zauważyć, ze potrzebna będzie zmiana nicku po śłubie Odpowiedz Link
klaryma Re: Weekend w Kazimierzu 18.04.16, 11:57 Gratulacje!! I wszystkiego dobrego na nawej drodze życia! Odpowiedz Link
wadera3 Re: Weekend w Kazimierzu 18.04.16, 13:36 Ojtamojtam, ja się obżeniłam i nadal jestem wadera, a nie misiowa Odpowiedz Link
ortolann Re: Weekend w Kazimierzu 18.04.16, 20:23 O jaaaaa, ale super Gratulacje!!! PS 1 Czy Fruzia wie już w jakiej kreacji wystąpi? PS 2 To ja już wiem, czemu ona tak siura. Najwyraźniej dokocenie Twoim narzeczonym nie przebiega zgodnie z jej wyobrażeniami. Nie wiem, może głaskasz go bardziej niż ją i ona poczuła się urażona? Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: Weekend w Kazimierzu 19.04.16, 10:51 Fruzia już ma na sobie kreację, piękniejszej nie znajdzie Droga Panno - gratulacje! Odpowiedz Link
yvi1 Re: Weekend w Kazimierzu 23.04.16, 13:49 Gratulacje ! ( i brawa dla futrzatych,jeszcze jeden do otwierania puszek .Sprytnie i szybko go oswoily ). Odpowiedz Link
panna_beata Re: Weekend w Kazimierzu 23.04.16, 13:51 Dziękuję yvi1 napisała: > jeszcze jeden do otwierania puszek . I kupowania (Tak, to już mój spryt ) Odpowiedz Link