charioteer1 25.03.14, 21:35 radioszczecin.pl/1,109871,uniwersytet-szczecinski-odwoluje-wyklad-mateusza wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114912,15674185,,,,804251.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flamengista mniejsza o rację stanu, ale piosenka:) 25.03.14, 22:32 wokalista to zaginiony, siódmy członek Village People? Ale muza ok, przypomina bardzo Rhapsody. Odpowiedz Link
eeela Re: Racja stanu 26.03.14, 15:45 Czy mogłabym wykorzystać twoje zestawienie w swoich publikowanych notatkach, jak już do tej daty dojdę? Problemy na Ukrainie bardzo mnie zajęły, przez jakiś czas robiłam tylko chaotyczne notatki, ale teraz je porządkuję i wrzucam na bloga, żeby mieć wrażenie, że nie marnuję kompletnie czasu. Odpowiedz Link
charioteer1 Re: Racja stanu 26.03.14, 19:21 Eeela, jasne, rob z tym, co chcesz. Zadnego mojego autorstwa w tym nie ma. Po prostu dwa linki, ktore mi sie rzucily w oczy. Nie wiem nawet, czy sie zgadzam z Zubowem, bo nie wiem, co wlasciwie powiedzial. Z Piskorskim na pewno sie nie zgadzam w kwestiach zasadniczych, ale nie o to w tym chodzi. Szczerze mowiac, nie wiem nawet, jak skomentowac te dwa wydarzenia. Po prostu brak mi slow poza prostym: wojna. Albo: wiec w czym my jestesmy lepsi od nich? Odpowiedz Link
eeela Re: Racja stanu 26.03.14, 19:41 Ja też staram się unikać komentarzy. Z rosnącym zadziwieniem uczyłam się świata podczas obserwowania tego konfliktu, notatki zaczęłam robić, bo nie chciałam pozapominać co bardziej pokazowych zagrywek mediów, a teraz mi trochę głupio, że tykle czasu zużyłam do szuflady, więc robię zestaw online, ale komentować to aż strach. Za trudne, za złożone, nazbyt zakłamane jest to wszystko z każdej możliwej strony. Odpowiedz Link
charioteer1 Re: Racja stanu 02.04.14, 11:22 Podrzucam linka o Zubowie: wyborcza.pl/1,75477,15725387,Czas_patriotow_scierwojadow__W_Rosji_trwa_nagonka.html Odpowiedz Link