Gość: Rysialdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 19:44 Cała Polska W Cieniu Śląska !!!!!!!!!!!!!!!!! ;D Wracamy do 1 lidi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fatality Re: Warta - Śląsk IP: *.e-wro.net.pl 24.05.08, 20:21 BRAWO ŚLĄSK!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj67 Warta - Śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 20:51 teraz bedziemy mieli prawdziwy klub tylko trzeba pozbyc sie smieci ktorzy demoluja swoj klub,stadion i przynosza wstyd prawdziwym kibicom ŚLĄSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Warta - Śląsk IP: *.pete.cable.ntl.com 25.05.08, 00:04 Święte słowa. Do kamieniołomów w Strzelinie nie jest daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Warta - Śląsk IP: 67.60.67.* 25.05.08, 03:49 no i pamietajcie,ze teraz tak Wisla jak i Lechia beda lane i to na ich wlasnych stadionach.czy to nie bedzie piekne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek z krainy kre Warta - Śląsk IP: *.e-wro.net.pl 25.05.08, 14:43 a ty kazik cie niech nie ponosi troche szacunek dziadu do ekip z Krakowa I Gdanska a tak naprawde to dziekuj tym huliganom ze Wroclaw ma taka pozycje w Polsce bo pewnie jestes jakas ciota w biurze i sie spuszczasz pamietaj ja nie jestem huliganem ale pewne zasady obowiazuja albo jestes swojak albo ten złodziej co toleruje to co sie dziejie w kraju a schetyne kochasz cwaniaczku co tam na boku kradniesz pedalku wiec sie nie wypowiadaj dupku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Warta - Śląsk IP: *.pete.cable.ntl.com 25.05.08, 16:29 Cóż za elokwencja i ineligencja bije z tej wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Warta - Śląsk IP: 67.60.67.* 26.05.08, 02:49 tak trzymaj p.Drzymala,jestes 21ym wiekiem.coraz wiecej mial bedziesz w Polsce nasladowcow.bo taka droga do sukcesow wylacznie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś