ciociacesia 06.02.10, 19:34 wchodze na poczte a tam powiadomienie z fejsbuka. przyjęła mnie do znajomych dziewczyna do której odszedł mój były. taka głupia czy ma tupet? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stillgrey Re: załamka 06.02.10, 19:38 a ktora to? ta pierwsza, czy jakas obecna? ja bym sie jej zapytala czy jest, az tak glupia czy az tak bezczelna Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: załamka 06.02.10, 19:40 ale jak ona cie przyjeła to znaczy ze to TY wysłałas jej pierwsza zaproszenie w tym momencie mam ochote spytac: jestes głupia czy masz taki tupet??? Odpowiedz Link
esofik Re: załamka 06.02.10, 19:46 dokładnie, skoro przyjęła zaproszenia to znaczy,że TY je wysłałaś!! Odpowiedz Link
ciociacesia w fejsie jest tak 06.02.10, 20:34 ze tresc powiadomienia brzmi taki a taki przyjął cie do znajomych, czy chcsz potwierdzic. nie wiem czy obecna czy nie. w kadym razie ta pierwsza, z kolejnymi zwiazkjami nie nadążąm, moze znów sa razem, a moze juz nie sa tylko jeszcze jej nie powiedział, co mnie to Odpowiedz Link
karra-mia Re: załamka 06.02.10, 19:40 cesia olej to! olej go, olej ją, nie reaguj w ogóle. Może facet twoj były emocjonalnie próbuje jeszcze jakoś cię powkurwiać. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: załamka 06.02.10, 19:42 Fajne sa takie dziewuszki, no nie? Do mnie kiedys napisala jakas panna bylego o porade pt. "czy bedzie z nim szczesliwa?", dodala na koniec zeby mu nie mowic, bo ja chyba zabije Odpowiedz Link
stillgrey Re: załamka 06.02.10, 19:54 przebilas te dowcipy o facetach, ktore wlasnie skonczylam czytac a z tym, ze cesia napisala, ze tamta ja przyjela do znajomych to pewnie przejezyczenie, wiec sie babolce nie czepiajcie Odpowiedz Link
ciociacesia niby nie mam 06.02.10, 20:37 instrukcji. w kazdym razie działającej, ale moze sprzedam jej byle co? dodatkowy grosz sie przyda Odpowiedz Link
minerallna Re: niby nie mam 06.02.10, 20:43 A może ją też zostawił i teraz szuka kontaktu z Tobą celem zawiązania babskiej koalicji przeciw niemu? Tak sobie tylko pomyślałam... Odpowiedz Link
aguacate Re: niby nie mam 06.02.10, 21:04 Ma panna tupet. Nie przyjmuj, jeszcze ci cos nabazgrze na wallu. Albo przyjmij i ty jej nabazgraj Odpowiedz Link
ciociacesia niby solidarnosc jajników mam wybujale 06.02.10, 21:28 rozrosnietą, ale nie az tak, zeby zawiazywac babska koalicje z back-stabbing-bitch Odpowiedz Link
marina0706 Re: niby solidarnosc jajników mam wybujale 06.02.10, 22:23 ja sie tam nie znam na facebooku ale moja nawiedzona siostra tez miała podobny problem z naszą klasą tez mówiła ze nawet koresponduje z obecną laską swojego byłego ( z którym nawet ślbum miał byc ale odwołali) no i ta siostra narzeka la że jej tamta głupoty wypisuje ale od słowa do słowa to się okazało że to moja siostra z nią najpierw na n-k zaczęła. więc nie wiem jak to u was było kto komu zaproszenie wysłał hehehehh a tak w ogóle to bawią mnie mocno takie tematy wdawac się z takim laskami w dyskusję nawet jeśłi zaczepiają same Odpowiedz Link
ciociacesia no nawiedzona to ja jestem 07.02.10, 08:58 bankowo. mam w paru tematach zryty beret, ale jesli chodzi akurat o te dziewczyne, to od kiedy sie o nich dowiedziałam z nia nie gadałam. zawsze mysałam ze to całkiem fajna laska, ale jak ktos sie pakuje facetowi do spiwora, bo dziewczyna z dzieckiem w domu została, wiec mozna, to bardzo traci w moich oczach Odpowiedz Link
sebaga Re: załamka 06.02.10, 22:40 ja bym wysmarowala do niej odpowiednia wiadomośc, której treść analizowałaby bezskutecznie przez dlugi okres.. Glupia cipa. Odpowiedz Link