najeeli 19.02.10, 10:21 i jak to z tego wybrnąc? żeby sie nie zakopać do końca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona_mayfair Re: mega dół mam 19.02.10, 10:25 Zalezy od rodzaju dola. W dole piaszczystym mozna szybko sie zakopac bardziej. Z dolow torfowych nieco latwiej wyjsc ale upirdolisz sie dokumentnie. W dole gliniastym mozna zgubic buty, ale tez dosc latwo sie wygrzebac. To w ktorym siedzisz? Odpowiedz Link
najeeli Re: mega dół mam 19.02.10, 10:37 stawiam na ruchome piaski ale wolałabym glinę lubie byc upierdolona w ramach terapii sprzatam wszystkie, nawet czyste kąty najlepsze byłoby pranie ręczne ale z tym brzucholcem nie mam siły Odpowiedz Link
facet_l Re: mega dół mam 19.02.10, 10:25 Kwestia jakiego typu jest dół. Jeśli jakaś sezonówka, przejściówka, to lecytyna i melatonina powinny pomóc. Jeśli coś gorszego, jakaś depresja, to wizytę u psychiatry lub co najmniej psychologa proponuję, szkoda się męczyć. Odpowiedz Link
ez-aw Re: mega dół mam 19.02.10, 10:36 Jak mam mega dół - to muszę się dobić. Z małego doła wychodzę szybko. Z dużego, cóż - dobijam się sama, tak by sięgnąć dna (oczywiście w przenośni). Wtedy zapadają decyzje (o zmianie życia/jego kierunku lub o tym co i jak mam zrobić). Wtedy odbijam się i idę ostro w górę wychodząc z doła. Nie cierpię być w "zawieszeniu", czy takim stanie , że mam dół i nie potrafię sobie z nim poradzić. Odpowiedz Link
mearuless Re: mega dół mam 19.02.10, 10:39 idz na solarke, do fryzjera i na masaz erotyczny-tylko zmien kolejnosc - fotoforum.gazeta.pl/5,2,mearuless.html Odpowiedz Link
moonshana Re: mega dół mam 19.02.10, 10:51 metoda złośliwa na wybrnięcie z doła: pomyśl, kogo najbardziej nie lubisz. albo kto zrobił Ci jakąś krzywdę. albo która koleżanka w szkole odbiła ci chłopaka. weźmij kartkę, narysuj ją z fałdami, celulitem, łysą, ze szponami oraz pryszczami. popatrz na swoje dzieło. metoda J. Chmielewskiej. weźmij kartkę, podziel na pół, po jednej stronie plusy po drugiej minusy zaistniałej sytuacji. jeśli plusów jest więcej to dół niech idzie się je..ć. jeśli minusów jest więcej w podsumowaniu napisz np: pocałujcie mnie w dupę bądź idźcie się je..ć. metoda moja na doła: sprzątać ( u Ciebie wykluczone) , pożalić się komuś, powrzeszczeć tudzież poklnąc albo wyżyć się na kimś. możesz na mnie. Odpowiedz Link
najeeli Re: mega dół mam 19.02.10, 11:07 a myslicie , że zbieranie rozsypanego 100 zabawek pomoze? Odpowiedz Link
doral2 Re: mega dół mam 19.02.10, 11:13 poczytaj sobie wacik Redlinki. dół ci przejdzie jak ręką odjął. Odpowiedz Link
najeeli do doral 19.02.10, 11:25 do redlinki zagladam i tak co chwilkę w oczekiwaniu na wiadomości wiem, że ona ma wielkie zmartwienie ale co to ma ze mna wspólnego? to co, ja nie moge miec problemów nie lubie takiego gadania, kazdy ma zmartwienia jedni mniejsze inni większe Odpowiedz Link
moonshana Re: do doral 19.02.10, 11:31 doral chyba miała na myśli to, że gdy czasem popatrzymy na cudze nieszczęścia, zagrożenia, tragedie - to w kontekście z prawdziwymi, ogromnymi problemami nasze zmartwienia wydają sie malutkie. Odpowiedz Link
najeeli Re: do doral 19.02.10, 11:41 pewnie ma rację w takim mysleniu ale sorry dla siebie to ja jestem najwazniejsza egoistycznie od niedawna bo jak ja o sobie nie pomysle i nie3 zadbam to nikt tego nie zrobi niestety córki jeszcze mam małe Odpowiedz Link
doral2 Re: do doral 19.02.10, 12:56 ups, wybacz. myślę że moja rada nie była gorsza od przedstawienia ci wyboru co do dołów piaskowych, błotnych i torfowych. no nic, na drugi raz doradzać ci nie będę.. Odpowiedz Link