loolipop 23.02.10, 22:27 Nibawem teściowa ma bedzie obchodzić 60 urodziny i nie mam pomusłu co jej kupić w prezencie. Poradzcie coś ładnie prosze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka-23 Re: bombonierkę dla teściowej :) 23.02.10, 22:33 no weź asiowa ona ładnie prosi ja kupiłabym jakąś biżuterię, kolczyki+łańcuszek z wisiorkiem -- Kubuś (05.01.2008) -- Odpowiedz Link
karra-mia Re: tesciowa 23.02.10, 22:45 a co lubi? moja teściowa np lubi biżuterię, torebkę może jakąś zaś teściowa mojego męża ( ) jest zafascynowana swoim laptopem, internetem i każdy gadżet do tego sprawia jej radośc Odpowiedz Link
loolipop Re: tesciowa 23.02.10, 23:06 co lubi tesciowa hmmmm mysle ze z zegarka by sie ucieszyła Bizu chyba nie ma głowy zeby zmieniac, zakłądac ma jej troche a raczej chodzi w jednym Ale torebka to super pomysł tylko nie wiem jakiego typu sprawi jej radość. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: tesciowa 24.02.10, 10:34 a propos torebki: ostatnio do tramwaju 35, którym jechalam wsiadła b. elegancko ubrana staruszka. Wiek i wygląd taki, ze się ledwo na nogach 3mała, ustąpiłam jej miejsca i kopara mi opadła jak siadała - kobitka miała autentyczną torebkę Gucci Odpowiedz Link
loolipop Re: tesciowa 23.02.10, 22:54 heheh dobre dobre asiowa ale wiesz to mam jako dodatek do prezentu Odpowiedz Link
lysa.spiewaczka Re: tesciowa 23.02.10, 22:57 ...albo elegancki zegarek. Przychylam się też do propozycji typu:" biżu" Odpowiedz Link
eyes69 Re: tesciowa 24.02.10, 10:26 Ja sie zawsze pytam, co by dana osoba chciala dostac, bo tak w ciemno to bez sensu kupowac prezent. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: tesciowa 24.02.10, 11:19 Ja swojej teściowej z okazji nadchodzących niebawem również 60 urodzin zamówiłam portret u Grave, co by jej przypominał jaka była młoda i ładna , a teraz tylko 'i' zostało A do tego jeszcze "bon" do jubilera niech sobie sama wybierze co tam jej w oko wpadnie. Niech ma - nie będę oszczędzała na teściowej, bo ona całkiem pożyteczna jest ... jeszcze Odpowiedz Link
doral2 Re: tesciowa 24.02.10, 15:30 bon podarunkowy to niezły patent, tylko nie wszystkie sklepy je mają Odpowiedz Link