pikka6 03.03.10, 19:12 Dziewczyny gdzie można kupić takie barwniki spożywcze do tortu np????? oblazłam dzisiaj cały careefur i ani pół barwnika. W sobotę mój debiut kucharski w pieczeniu tortu na roczek więc czas goni...będę wdzięczna za wskazówkę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_warka Re: tortowo 03.03.10, 19:22 pisaki do dekorowania kupowałam w real nie potrzebowałam barwników więc nie zwróciłam uwagi czy są. Odpowiedz Link
myszykiszkaa Re: tortowo 03.03.10, 19:24 Ja kupowałam kiedyś w kauflandzie. Widziałam też w intermarche Odpowiedz Link
atra1 Re: tortowo 03.03.10, 19:24 zaloguj się na tortowni, mają od groma, w żelu, w płynie, w proszku.... jeśliś z wwy- zdaje się mają też normalny sklep a przesyłka szybka, zamawiałam w niedzielę wieczorem, przelew z mbanku, dzis rano przyszło, podobnież można zagadać, że potrzebne na gwałt, kumpelce przyłali kiedyś szybciej. Co ważne - przesyłka pocztowa i kurier kosztowały tyle samo w opcji z przelewem. kiedyś kupowałam w lidlu - ale to przed świętami, więc było dużó Odpowiedz Link
pikka6 Re: tortowo 03.03.10, 19:36 przez neta odpada bo nie dojdzie, a ja na sobote potrzebuje Odpowiedz Link