beata132 09.03.10, 21:35 ... bo oglądam MjM, ale warto było tyle się męczyć żeby Hankę w akcji zobaczyć Powinna Marusiowi pierdolnąć tym laptopem w ryj Ale sie działo I Mysza taka ładna wróciła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 09.03.10, 21:37 Hania jak nie Hania. Szkoda że nie rzuciła jakąs kurwą, byłoby bardziej realistyczmie, a tak najostrzejsze słowo to była "cholera". Odpowiedz Link
dlania Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 09.03.10, 21:40 Ło! A jaki plaszczak siądzie jutro! Koniecznie musze oglądac. Nareszcie sie Hanka zachowuje jak baba , a nie meduza. Odpowiedz Link
medussa7 Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 17:29 dlania napisała: > Ło! A jaki plaszczak siądzie jutro! Koniecznie musze oglądac. Nareszcie sie > Hanka zachowuje jak baba , a nie meduza. > No ja Cię proszę, nie jak meduza..Nie jak meduza!!!! Odpowiedz Link
madame_edith Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 09.03.10, 21:45 Kurde blaszka takie nerwy mnie minęły Ale to za karę, że tak późno młodzież usypiałam Odpowiedz Link
beata132 Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 09.03.10, 21:50 Madamka, poluj na powtórkę Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 09.03.10, 22:13 Kiedy ta powtórka, bo właśnie się dowiedziłam, że przegapiłam to, na co czekam od ... wakacji Odpowiedz Link
mathiola Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 09.03.10, 23:00 To jak któraś tę powtórkę będzie widzieć to niech zwróci uwagę - czy Magda powiedziała do Pawła "spierdalaj" czy mi się przesłyszało???? Odpowiedz Link
czarna.porzeczka Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 01:45 Nareszcie, Hanka byla swietna. Moze przyjmiemy ja do Magla? W sumie ja dosc swiezyna jestem, nie powinnam sie wypowiadac zbytnio, co sadzicie Weteranki? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 07:33 szkoda, że na dalszy ciąg trzeba do poniedziałku czekać... Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 08:23 A wiecie ze przez zupelny przypadek ogladalam, a nie widzialam tego chyba z poltora roku i na TAKI odcinek trafilam. To Mareczek romans mial, no ladnie sie porobilo, a Pyza dzieciaka ma z blizniakiem, chyba zaczne to ogladac Odpowiedz Link
doral2 Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 09:33 to była najpiękniejsza scena w karierze haneczki mąż oglądał, a ja obok na kanapie siedziałam i se maglowałam, ale na tę świetną scenę oderwałam się od magla i zamarłam ze wzruszenia!! nareszcie pokazała warsztat aktorski, bo tej pory była jak manekin, nawet jej rzekomy alkoholizm był mało wiarygodny. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 09:37 i faktycznie szkoda, że mocniej nie pierdykneła tym laptopem... Odpowiedz Link
czarna.porzeczka Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 11:03 No przestan, Marek nie moglby na pocieszenie konika dreczyc przed kompem, czytalam w streszczeniu ze ona go zostawi ( zapewne na troche, dokladnie nie wiem na ile). I jak go zostawi, to co on biedny bedzie robil? Jak wyzej... Bez kompa rekodzielo wychodzi slabo Odpowiedz Link
jowita771 Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 11:07 > Bez kompa rekodzielo wychodzi slabo Eee tam, ja myślę, że masturbacja jest wynalazkiem nieco starszym niż komputer Odpowiedz Link
jowita771 Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 10:58 > czy Magda > powiedziała do Pawła "spierdalaj" czy mi się przesłyszało???? Mathiola, albo źle usłyszałaś, albo oglądałaś jakiś inny serial. A może to była jakaś wersja nieocenzurowana, w takiej Hanka tez by poleciała ostrzej. W każdym razie słówka takiego jak "spierdalaj" ja bym nie przeoczyła. A w temacie Hanki, to i tak było gorąco, Hanka zawsze taka uważająca, a tu nawet nie pomyślała, że dzieci w domu, teściowie. Musiało nią nieźle tąpnąć, w sumie nie ma się co dziwić, świnia z męża. Jakbym usłyszała w takiej chwili "uważaj, to służbowy laptop", to by z laptopa nie było co zbierać. A jeszcze bym chciała, żeby Michał tę swoją francę zostawił. Odpowiedz Link
moonshana Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 09:45 niech mi ktoś powie co się tam dokładniej stało?! Haneczka dowiedziała się o puszczalstwie Mareczka? od kogo? krew się polała? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 09:55 mareczek sam się przyznał. A ona powiedziała "cholera" i wywaliła go z domu Odpowiedz Link
doral2 Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 09:59 ale zanim go wywaliła pokazała jak wyglądają prawdziwe uczucia zdradzonej żony!!! istny wulkan, a nie jak do tej pory obślizgła, zimna ryba !! Odpowiedz Link
cudko1 Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 10:08 a powtórka tpo kiedy może być?? i o której?? może mi się uda obejżec?? ja to nawet wczoraj zahaczyłam pilotem o mostowiaków, ale coś małego z jakiegoś promu (gdzie oni prom mają w tej grabinie?? ) chciało skakac, wiec zniesmaczona przełączyłam, żebym wiedizała ze hanka tak pojedzie ostro to bym przeczekała Odpowiedz Link
doral2 Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 10:57 cudko1 napisała: > > a powtórka tpo kiedy może być?? i o której?? może mi się uda > obejżec?? > > ja to nawet wczoraj zahaczyłam pilotem o mostowiaków, ale coś małego z jakiegoś promu (gdzie oni prom mają w tej grabinie?? ) chciało skakac, wiec zniesmaczona przełączyłam, żebym wiedizała ze hanka tak pojedzie ostro to bym przeczekała .." kobieto!! i zaraz potem ta mrożąca krew w żyłach scena nastąpiła!! Odpowiedz Link
moonshana Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 10:10 kurczę blaszka, jak czasem to oglądam to jest mamałejstwo mamałygowate, a jak jest jakaś akcja to ja oczywiście to przegapiam! szkoda że mu nie ucięła Odpowiedz Link
mostowiak_barbara Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 10.03.10, 10:40 Wy się śmiejecie a tu takie problemy ma moja rodzina. Czemu ta Hanka tak na Mareczka nakrzyczała. Przecież się przyznał i przeprosił. Biedny ten mój synuś. Odpowiedz Link
czarna.porzeczka Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 11.03.10, 00:13 Pani Basiu, bedzie dobrze, prosze sie tak nie przejmowac, zaciska Pani za bardzo szczeke i corregatabs zamiast sie rozpuscic zostanie pogryzione. Tak nie mozna jak sie wzielo tyla kasy za spot. To nieuczciwe. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Ja wiem, prosta Baba jestem:-P 11.03.10, 08:03 Pani Basia juz podpisala nowy kontrakt z zakladem protetycznym, i nowe zabki bedzie miala lada dzien, a ww spocie wlasnie bedzie mowila o tym ze zaciskala zabki i poprzednia proteze zniszczyla, no a nowa jest niezniszczalna. Odpowiedz Link