asiaiwona_1 11.03.10, 10:12 jakie macie? Ilu calowe ekrany. Macie jedno czy dwuekranowe? Polecacie? To działa na baterie, ładuje się jak laptopa, czy można też na kabelek do zapalniczki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: która ma dvd samochodowe 11.03.10, 10:45 asiaiwona_1 napisała: > jakie macie? Ilu calowe ekrany. Macie jedno czy dwuekranowe? > Polecacie? To działa na baterie, ładuje się jak laptopa, czy można też > na kabelek do zapalniczki? Ja mam.Parametrów i szczegółów nie znam ale pożyczaliśmy często rodzicom małych dzieci na długie trasy i zawsze bardzo nam dziękowali...))) Z tego co pamiętam to mamy kabelek do zapalniczki, a wielkość hmmm to tak jakoś jak zeszyt ten mały ( A3?) co szkoły się nosiło. Frima - jakiś no name Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: która ma dvd samochodowe 11.03.10, 10:48 bo właśnie znalazłam taki 7-mio calowe i nie wiem jaka to wielkość w cm. Chyba jest jakiś przelicznik, co? Coś mi się obiło o uszy, że to się przekątną liczy, ale nie wiem jak dokładnie. Odpowiedz Link
surreal_d Re: która ma dvd samochodowe 11.03.10, 11:13 dobrze piszesz- 7 cali to przekątna ekranu i w zupełności wystarcza młody czasami ogląda bajki na nim w domu, nie tylko w samochodzie a jeden cal to 2,54 cm Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: która ma dvd samochodowe 11.03.10, 11:27 surreal_d napisała: > dobrze piszesz- 7 cali to przekątna ekranu i w zupełności wystarcza > młody czasami ogląda bajki na nim w domu, nie tylko w samochodzie > a jeden cal to 2,54 cm No fakt, przecież nawet w Calineczce o tym pisali Odpowiedz Link
surreal_d Re: która ma dvd samochodowe 11.03.10, 10:48 ja mam philipsa- ekran jeden 7 cala z czymś, ładowanie jak w laptopie i z zapalniczki, działa bez zarzutów nawet na największych dziurach, montowany na zagłówku, na dłuższe podróże niezastąpiony Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: która ma dvd samochodowe 11.03.10, 10:50 takie o znalazłam: www.pixmania.pl/pl/pl/3791364/art/takara/przeno-ny-odtwarzacz-dvd.html Odpowiedz Link
joanna266 Re: która ma dvd samochodowe 11.03.10, 11:12 ja mam na oryginalnym wyposazeniu w dodgu.ekranik mniej wiecej 12 cali.mały ale wystarczający.nie działa jak nie ma kluczyków w stacyjcenie wyobrazam sobie juz wyjazdów w dziatwą bez tego ustrojstwa.jedynym minusem jest to ze wszelkie bajki musielismy zgrac w amerykankiej rodzielczosci... Odpowiedz Link
aguacate Re: która ma dvd samochodowe 11.03.10, 16:20 Ja mam 7calowy. Maly jest, ale mozna sie przyzwyczaic. Chcialam 9calowy, ale juz nie znalezlismy przed wylotem. Jest LG. Bateria przy pierwszym uzyciu dzialala 5h, a przy nastepnych juz nie wiecej niz 2 , wiec jestem rozczarowana. No jesli w samochodzie mozesz podlaczyc do ladowarki, to spoko, ja go uzywam w samolocie, zatem kicha (no chyba, ze byznesem lece hehe). Nie wiem, czy wszystkie maja obrotowy ekranik, ale jest to super wygodne. I dwa wejscia na sluchawki. Wtedy 2 osoby wygodnnie moga ogladac film nawet na takim malym ekraniku. Odpowiedz Link
doral2 Re: która ma dvd samochodowe 11.03.10, 18:02 mam, ale zabij, żadnych parametrów nie pamiętam. jak wlezę do garderoby, to luknę na markę i ekran i inne ważne informacje. na zapalniczkę działa i na baterie, tyle to pamiętam Odpowiedz Link
talusia Re: która ma dvd samochodowe 11.03.10, 11:20 mam taki bez nazwy, dwa monitorki przypinane do zagłówków + dvd podłączone do zapalniczki >kocham to urządzenie, podróże są zdecydowanie spokojniejsze i dzieciakom szybciej mijają Odpowiedz Link