olinka20 22.03.10, 10:26 Na czacie bylas niewiele razy a i tak łamiesz ŚWIĘTĄ ZASADĘ CZATA- nie wynosimy z niego NIC na forum. Oj jaką małą osoba jesteś... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: Tabakierko droga!! 22.03.10, 10:37 olinka20 napisała: > Na czacie bylas niewiele razy a i tak łamiesz ŚWIĘTĄ ZASADĘ CZATA- > nie wynosimy z niego NIC na forum. > Oj jaką małą osoba jesteś... > Nie wynoszę niczego z czata, gwoli ścisłości. Więc mnie proszę nie oceniać nie znając kontakstu. ( o lolince dowiedziałam się 'nieformalnie' od kogoś innego, bo pewnie o to Ci chodzi). Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Tabakierko droga!! 22.03.10, 10:40 a jeszcze na marginesie - nikt mnie o 'zasadach' czatu nie informował. Ale skoro nie wolno nic wynosić z czata, ale po innych maglownicach jeździć wolno, to może lepiej, że na tym czacie nie bywam. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Tabakierko droga!! 22.03.10, 10:45 Wiedzialam, ze tak napiszesz... Pozujesz na taka inteligentną a nie rozumiesz podstawowych zasad, tego nie trzeba mówic, to powinna ci podpowiadać własna inteligencja... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Tabakierko droga!! 22.03.10, 10:45 ale Ryska nie chodzi na czata...Ryska chodzi na czata??? tabaka!!!! mow co wywloklas! to sie robi coraz dziwniejsze wsyztsko... Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Tabakierko droga!! 22.03.10, 10:50 Olinka naprawdę w dupie mam, co wiedziałaś, a czego nie wiedziałaś. Niczego nie wywlokłam z nikąd i tyle. Wierz albo nie. Twoja sprawa,mnie to mało obchodzi. Ani nie napisałam po kim lolinka 'rzekomo' jeździła, ani od kogo o tym wiem. Lolinka natomiast doral oskarża o hipokryzję, a sama jest niemniejszą hipokrytką i tyle. A pisanie o jakichkolwiek zasadach TUTAJ jest po prostu śmieszne. I tyle. Pszczolaasia, na czacie byłam może ze dwa razy, i to na jego zupełnym początku (czytaj jeszcze w zeszłym roku). Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Tabakierko droga!! 22.03.10, 10:51 Ty sie tylko nie denerwuj!! jak sie czujesz? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Tabakierko droga!! 22.03.10, 10:56 pszczolaasia napisała: > Ty sie tylko nie denerwuj!! jak sie czujesz? dobrze. A Ty jesteś poszukiwana, wiesz gdzie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Tabakierko droga!! 22.03.10, 11:05 > > dobrze. Pani lakoniczna. rozwin to "dobrze"! > A Ty jesteś poszukiwana, wiesz gdzie nie mam dostepu ja i tak tam bywalam okazjonalnie...rzadziej niz tu a tu bywam rzadko.. jak bede robic to co nas tam zgrupowalo to zapukam do drzwi ponownie a zdaje sie ze bedziemy bo mi wali na glowe neiziemsko..tyle ze dopiero w przyszlym roku. chyba.. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Tabakierko droga!! 22.03.10, 10:55 Najłatwiej i najmerytoryczniej jest napisac, ze masz dupie. Ok. Nie znasz kontekstu całej sprawy, ale oczywiście musisz sie wciąć. Daj spokój... Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Tabakierko droga!! 22.03.10, 10:57 olinka20 napisała: > Najłatwiej i najmerytoryczniej jest napisac, ze masz dupie. bo mam, czy CI się to podoba czy nie. Ok. Nie > znasz kontekstu całej sprawy, ale oczywiście musisz sie wciąć. a wiesz, w ogóle o czym pisałam? czy 'wydaje' Ci się znów Odpowiedz Link
olinka20 Re: Tabakierko droga!! 22.03.10, 11:01 Wydawało mi sie, ze jestes w miare zrownoważoną inteligentna osobą. wydawało mi sie... Koniec z mojej strony... Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Tabakierko droga!! 22.03.10, 11:07 olinka20 napisała: > Wydawało mi sie, ze jestes w miare zrownoważoną inteligentna osobą. > wydawało mi sie... wiele rzeczy ci się wydaje, jak widać. Odpowiedz Link
pszczolaasia no 22.03.10, 13:32 mowie Ci. ona nigdy do mnie per pszczolaasia nie pisala. albo asia albo pszczola... Tabaka zartuje!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no 22.03.10, 13:40 wszysyc dzisiaj tutaj jacys tacy...pszczolaasia, tabakierka...na palcach chodzimy wokol siebie, poloneza wszyscy wokol siebie tancza. nie zgadzam sie z toba, zgadzam sie z toba ale zobacz, sznauje twoj punkt widzenia. jedna tylko aska kurwa walnela no. i spieprzyla caly dzien "dobrych manier" na maglu ja mam dzis jakas glupawe jak bonie dydy.... Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: no 22.03.10, 13:46 no ja tam nie wiem, asia nie bardzo ten dzień kultury widzę, ale może i na wzrok mi padło. Bywa. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: no 22.03.10, 13:50 pszczolaasia napisała: > jedna tylko > aska kurwa walnela no. i spieprzyla caly dzien "dobrych manier" na maglu > ja mam dzis jakas glupawe jak bonie dydy.... No i zaraz będzie że wszystko to moja wina. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: no 22.03.10, 13:55 asiaiwona_1 napisała: > No i zaraz będzie że wszystko to moja wina. no a czyja? ktoś musi być winny, nie? Odpowiedz Link
zuzia36 Re: no 22.03.10, 13:55 a moze si umówimy na ten popkorn wreszcie???? nawet w tesko byłam. Karmelowego nie było. Z masłem wzięłam i pochłonęłam całą paczkę pyszota mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link