bei 04.05.10, 14:56 Nie pomyl się w tym, co czujesz... fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2249547,2,1,Wspolczucie-TAK-poparcie-NIE.html slajd autorstwa mego sąsiada Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotka28 Re: Nie pomyl się w tym, co czujesz... 04.05.10, 15:20 ja się nie pomylę fajny slajdzik Odpowiedz Link
prigi Re: Nie pomyl się w tym, co czujesz... 04.05.10, 16:45 ot i cała prawda! ja nie mam zamiaru się pomylić Odpowiedz Link
aniakoles Re: Nie pomyl się w tym, co czujesz... 04.05.10, 17:10 dobre, wkleiłam na NK Odpowiedz Link
bernimy Re: Nie pomyl się w tym, co czujesz... 04.05.10, 19:29 Bei, to jest świetne!!!!!!!!! Odpowiedz Link
dzidaa Re: Nie pomyl się w tym, co czujesz... 04.05.10, 20:54 to niech somsiad na demotywatory.pl wklei Odpowiedz Link
trautlusia Re: Nie pomyl się w tym, co czujesz... 05.05.10, 09:30 dokładnie nie pomyl sie co czujesz - wierchuszka mówi wam co macie czuc i myśleć, zebyście sie czasami nie pomyliły. Bo nawet jezeli zaczełyście myslec i czuc trochę inaczej to przeciez to nie prawda bo myslicie dokładnie to co pokazuja na zdjeciu. zdjęcie jest tak na wypadek gdybyscie zaczęły trochę same kombinować i miec pewne wątpliwości co do swoich uczuć to spece od socjo-propagandy zaraz "udowodnią" wam np. takim zdjeciem że to nie prawda i tak na prawdę to myślicie dokładnie tak i tak. dziewczyny zacznijcie same myśleć czy aby zwerbializowac, uzmysłowić sobie swój pogląd że np. współczuję ale nie popieram potrzebne jest wam zdjecie? Tani chwyt socjo-propagandowy ale skuteczny a ludzie dają sie sami manipulować. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Nie pomyl się w tym, co czujesz... 05.05.10, 09:47 trautlusia napisała: > dziewczyny zacznijcie same myśleć czy aby zwerbializowac, uzmysłowić > sobie swój pogląd że np. współczuję ale nie popieram potrzebne jest > wam zdjecie? Nie jest potrzebne nam do tego zdjęcie. Wyrażamy tylko opinię, że ktoś miał świetny pomysł na treściwe pokazanie tego co czujemy. Zdjęcie bardzo mi się podoba. Podziwiam ludzi, którzy potrafią treściwie ująć pewne zagadnienia. IMHO zdjęcie jest rewelacyjne. Odpowiedz Link
bei !!! 05.05.10, 09:53 Slajd zrobił moj sasiad- jest taki jak my, mądry "szary obywatel"- nie spec od propagandy. Odpowiedz Link
trautlusia Re: !!! 05.05.10, 10:02 bei napisała: > Slajd zrobił moj sasiad- jest taki jak my, mądry "szary obywatel"- > nie spec od propagandy. koleżanki może uwierza ja NIE Odpowiedz Link
trautlusia Re: Nie pomyl się w tym, co czujesz... 05.05.10, 10:01 na prawde nie widzisz że te same chwyty które stosowali do sw. Prezydenta stosuja teraz do JK. Zdjęcie JK dobrane na etapie edytorskim tak jak i kiedys dobierano zdjęcia LK, takie które osmiesza, pokazuje głupia mine itp - zdjęcia pary prezydenckiej dobrane stosownie, wedłu terdnu żałobnego kiedy to okazało sie że jednak są ładne, normalne zdjęcia ukazujące pare prezydencką. A zdjęcie JK jak widać. jezlei takich ludzi podziwiasz - to trudno każdy ma jakies wartości w zyciu Odpowiedz Link
bei Lusia... 05.05.10, 10:35 Jesteś mądrym wyborcą, niezaleznie, komu kibicujesz będę szanować Cię- Twoja decyzja komu sprzyjasz nie opiera się na : "ma ładne oczy, garnitur, tak dużo obiecuje, ma ładną żonę, czy jest taki biedny bo stracił rodzinę" Niestety, tacy wyborcy jak Ty nie przewazają. Masz racje, ze zdjęcie Pana JK nie jest jego dobrym zdjęciem, wybrane z publikowanych- ale jak kazde publikowane przyczynia się do popularności. Fotografowany, jesli kryształowy- obroni się , wszak żaden polityk nie boi się złych zdjęć. Odpowiedz Link
trautlusia Re: Lusia... 05.05.10, 10:44 bei napisała: > Niestety, tacy wyborcy jak Ty nie przewazają. OK - ale manipulacja jest tez to że ktoś stawia sie w roli autorytetu i min. przez takie własnie zdjęcia manipluje ludzmi. Ja też wolałabym aby tacy co to chca oddac głos na BK - z powodu tego że dobrze sie prezentuje, ma wąsa, tylko dlatego żeby przeciwko Kaczyńskiem itp zostali w domu zamiast brać udział w głosowaniu. Na wybory powinni iść tylko świadomi wyborcy ale to marzenie zciętej głowy. - Oczywiście że polityk jeżeli kryształowy, to nawet na złym zdjęciu sie obroni - tylko kiedy, oby nie po smierci Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Nie pomyl się w tym, co czujesz... 05.05.10, 09:56 Cała prawda w jednym zdjęciu . Pozwól, że i ja sobie skopiuję na NK. Mogę? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: oczywiście, ze mozna kopiowac i rozpowszechni 05.05.10, 10:46 dzieki tak zrobie Odpowiedz Link
poparcienie Re: Nie pomyl się w tym, co czujesz... 13.05.10, 08:04 Nie tylko wolno. Nalezy to kopiować. Autor: PoparcieNie@gmail.com (Wybory prezydenckie, współczucie TAK, poparcie NIE). Odpowiedz Link
figrut Re: Nie pomyl się w tym, co czujesz... 05.05.10, 11:23 Dobre, może przemówi do rozumu tym współczującym, którzy w innej sytuacji nawet nie pomyśleliby o J.K. Odpowiedz Link
moninia2000 Re: Nie pomyl się w tym, co czujesz... 13.05.10, 13:42 Podoba mi sie ujecie sprawy w jednym zdaniu. Rewelka Odpowiedz Link