Dodaj do ulubionych

Top model - top anoreksja

15.09.10, 22:06
chyba tak się powinien nazywać ten program. Jestem mega przerażona, matko, naprawdę szok !
Obserwuj wątek
    • cholera_ciemna Re: Top model - top anoreksja 15.09.10, 22:10
      Przełącz na Bridget, zdrowy rozmiar 42 w ataku wink
      • doral2 Re: Top model - top anoreksja 15.09.10, 22:42
        wyłącz telewizor smile
    • zia86 Re: Top model - top anoreksja 16.09.10, 13:35
      Nie wszystkie dziewczyny które są szczupłe mają anoreksje, ja jestem bardzo szczupła a mogę litr lodów zjeść i tabliczkę czekolady. wink Takie są wymagania tego zawodu, jeśli laska będzie większa to po prostu nie zmieści się w ubrania, modelki wybiegowe nie muszą mieć nawet jakiejś powalającej urody one mają być w miarę wysokie(ale też nie za wysokie), bardzo szczupłe i proporcjonalne. A modelka chce pracować, agencja zarabiać a projektant na kim pokazywać ubrania. wink Teraz jest dużo kampanii żeby modelki nie były w rozmiarze zero, jednak nie zmieni się to jeszcze przez jakiś czas, na takich dziewczynach najlepiej wyglądają ubrania a one mają reklamować ubrania a nie siebie, taka jest rola modelki. smile
      • agusia79-dwa Re: Top model - top anoreksja 16.09.10, 14:39
        a później chodzą po wybiegach takie wieszaki:
        wieszak
        • eyes69 Re: Top model - top anoreksja 16.09.10, 14:49
          Bardzo ladny z niej wieszak w takim razie.
          • joanna266 z twarzy napewno ładny 16.09.10, 19:10
            to co ponizej dramatuncertain
            • setia Re: z twarzy napewno ładny 16.09.10, 19:11
              przesadzacie; to jest dramat:
              www.plejada.pl/17,20753,news,1,1,przerazajaco-chuda-anja-rubik,artykul.html
            • eyes69 Re: z twarzy napewno ładny 16.09.10, 19:41
              Ponizej nie ma dramatu. Cycka brak, ale to nie dramat. tongue_out
              Tez mam koscista budowe ciala. wink Odstaje mi tu i tam, a wieszakiem nie jestem, chudzielcem tez nie.
              • bei Re: z twarzy napewno ładny 16.09.10, 19:48
                Zaraz dramat- tez jestem "wieszak", mimo, ze kosci nie sterczą- 170 cm i 47,5 kg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka