pina_colada88 26.10.10, 00:37 Annabetko, dlaczego 2 razy odrzuciłaś moje zgłoszenie do babińca? Wyjaśniłam Ci w mailu, że gdy była lista przeprowadzałam się a potem byłam wyjechana. Co jak co, ale mnie chyba znasz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sea_of_sin Re: Babiniec 26.10.10, 09:36 Kazałaś się strzec, bo prace będziesz o forach pisać to się dziewczyna zabezpieczyła. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Babiniec 26.10.10, 10:34 pina, widzę, że gdzie drzwiami nie dajesz rady to oknem chcesz wejść... Skoro nie chcą to chyba trzeba dać sobie spokój, a nie "skomleć" jak malutki piesek. Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Babiniec 26.10.10, 20:37 Asiaiwona, zastosuj się do riposty wujka staszka... Tyle Ci powiem Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Babiniec 27.10.10, 20:17 ceres9 napisała: > kuurwa...asia,ales sie wysilila.. ale o co ci chodzi?????????? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Babiniec 27.10.10, 20:32 ceres9 napisała: > rozczarowalas mnie No coż - nie należę do klubu obrończyń Piny. Do żadnego klubu nie należę. A jak ktoś robi taką "kupę" na forum to mam prawo to skomentować. Tak samo jak inni mogą komentować moje wpisy. Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Babiniec 27.10.10, 20:42 Bo Twoje wątki to nie jest kupa. Są ach i och... Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Babiniec 26.10.10, 20:36 Sea- jeszcze nie jestem taka głupia, żeby wynosić informacje z prywatnych forów. Na pewno wspomniałabym o ich istnieniu, ale nie pisałabym o nich. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Babiniec 26.10.10, 20:45 pina_colada88 napisała: > . > Na pewno wspomniałabym o ich istnieniu, ale nie pisałabym o nich. ale to chyba jedno wyklucza drugie - albo wspominasz czyli piszesz o nich, albo nie wspominasz czyli nie piszesz. Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Babiniec 26.10.10, 20:50 Wspomniałabym o istnieniu, że np są fora rówieśnicze np lutowe mamy, i inne i przykłady bez treści wątków i innych. I tak dużo mam do przeanalizowania na zwykłych forach Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Babiniec 26.10.10, 21:08 pina_colada88 napisała: > > > I tak dużo mam do przeanalizowania na zwykłych forach Lepiej przeanalizuj co ty wyprawiasz... Odpowiedz Link
eyes69 Re: Babiniec 26.10.10, 11:31 Daj sobie spokoj. Nie przyjeli Twojej kandydatury i juz. Odpowiedz Link
mearuless Re: Babiniec 26.10.10, 12:16 pina prawda jest taka ze my babki z babinca ustalilysmy ze nie wpuszczamy nikogo juz. i tak ma zostac. wiele z nas sie tam uzewnetrznia i np. ja nie chce zeby czytal ktos nowy. tak wiec, sorka-ja jako uczestnik w/w forum stwierdzam"nie chcemy nowych" thx. Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Babiniec 26.10.10, 20:40 Mea, ale mi chodzi o to, że ja byłam już na babińcu. Zostałam usunięta z forum bez żadnego ostrzeżenie- właśnie kiedy miałam brak neta i byłam wyjechana- o czym wspomniałam na maglu i pijalni. Dlatego mnie to trochę wkurza. Czyli łącznie nie było miesiąc. Mam nadzieję, że zrobicie wyjątek i dacie mi się pokjazać z jak najlepszej strony. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Babiniec 26.10.10, 20:44 PINA - OPAMIĘTAJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pogrążasz się... (capslock jest jak najbardziej celowy) Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: Babiniec 26.10.10, 20:48 pina na a co cie tak skreca zeby wiedziec o czym piszemy na babińcu ?? :0 nuuuuudy tam są nuuuudy NIC nie tracisz KOTKA ZIELONOOKA Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Babiniec 26.10.10, 20:52 Bo są tam osoby, które lubię, znane mi? Bo sama byłam i fajne forum to było? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Babiniec 26.10.10, 21:03 olinka - mimo, że znałam to już w wykonaniu doral to teraz też gęba mi się uśmiechneła. Ale to faktycznie oddaje obraz sytuacji Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: Babiniec 26.10.10, 21:03 No to moze inaczej i bardziej brutalnie.... Skoro nie zostałas przyjeta to znaczy ze ... nie chce(my) cie na Babińcu. Po co to roztrzasac ? Po co drugi, trzeci raz prosic o wpuuszczenie? Po co zakładać wątki na ten temat??? (i to jeszcze publicznie zamiast na priv do załozycielki napisac?) Jak ci ktoś zamyka z hukiem drzwi przed twarza to ty nadal pokornie do nich po wielokroć pukasz?! Odpowiedz Link
jowita771 Re: Babiniec 27.10.10, 11:31 > Jak ci ktoś zamyka z hukiem drzwi przed twarza to ty nadal pokornie do nich po > wielokroć pukasz?! Wszak napisano pukajcie, a otworzą wam. Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Babiniec 27.10.10, 12:50 Ale nie było tam nic o napierdalaniu pięściami Odpowiedz Link
jowita771 Re: Babiniec 27.10.10, 13:08 Ale jakaś logika w tym jest - napierdalajcie pięściami, a tym szybciej wam otworzą. Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Babiniec 27.10.10, 13:27 Z tym, że wtedy, to juz otwierający raczej nie ma pokojowych zamiarów byłoby bardziej precyzyjnie "apierdalajcie pięściami, a otworzą i wam dojebią Odpowiedz Link
jowita771 Re: Babiniec 27.10.10, 14:09 > byłoby bardziej precyzyjnie "apierdalajcie pięściami, a otworzą i wam dojebi > ą albowiem się wkurwią Odpowiedz Link
sea_of_sin Re: Babiniec 27.10.10, 14:38 Czy Wy się dziewczyny z powołaniem nie minęłyście? Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: Babiniec 27.10.10, 20:39 ....albowiem się wkurwią..... ii przywalą jak juz otworzą Odpowiedz Link
karra-mia Re: Babiniec 26.10.10, 21:03 te same są tu i na pijalnii, więc nic nie tracisz Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Babiniec 26.10.10, 21:04 karra-mia napisała: > więc nic nie tracisz Jak to nic? Bibliografię do pracy Odpowiedz Link
hrabina_murzyna Re: Babiniec 26.10.10, 21:30 A to kurwa jakiś awans z emagla jest ten babiniec? Kasę płacą za czytanie czy co, skoro takie dramaty i darcie szat uskuteczniasz? Bo jak płacą to ja też chcę Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Babiniec 26.10.10, 21:32 hrabina_murzyna napisała: > A to kurwa jakiś awans z emagla jest ten babiniec? Nie awans - tylko tak jak kiedyś z nk. Kto ma więcej znajomych. A tu analogicznie - na ilu forach zamkniętych jesteś. Odpowiedz Link
hrabina_murzyna Re: Babiniec 26.10.10, 21:41 No ale płacą czy nie? Bo jak nie płacą to o co ten żal.pl Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Babiniec 26.10.10, 21:41 O ja pye... nie wpadlabym na to. Z reszta malo spostrzegawcza jestem skoro od wiekow zagladam na emagiel i pije w Pijalni, a tu Babiniec jeszcze ... no, nie ogarniam. Odpowiedz Link
hrabina_murzyna Re: Babiniec 26.10.10, 21:43 Widzisz? Ja też mało ogarnięta jestem, a tu babiniec na wagę złota i okazja koło nosa pooooszła Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Babiniec 26.10.10, 21:45 ooo i zaraz mme się też wkurzy że na babińcu jej nie ma Nie wiem czy płacą - jak ja kiedyś byłam to nie płacili. Poszłam więc stamtąd na inne, na którym płacą, że ho ho Odpowiedz Link
hrabina_murzyna Re: Babiniec 26.10.10, 21:50 W naturze to nie chcę, bo tam same baby siedzą Albo nie same a tylko nazwa dla zmyłki i Pina wyczaiła i się teraz wkurwia Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Babiniec 26.10.10, 21:53 Hrabina - ale ja na innym forum zapłatę dostaję A płacą w .... o matko. chyba lepiej napisać w czym nie płacą A tym niezadowolonym chciałam tylko przypomnieć, że wciąż działa forum o nazwie ANTYFORUM Odpowiedz Link
mearuless placa w naturze 26.10.10, 22:01 co tydzien przychodzi murzyn i bierze w nas w pozycji 69 poniewaz pina nie moze to ulegla odrzuceniu...koniec tematu...ide bo murzyn puka : Odpowiedz Link
hrabina_murzyna Re: placa w naturze 26.10.10, 22:04 mearuless napisała: > > co tydzien przychodzi murzyn i bierze w nas w pozycji 69 > poniewaz pina nie moze to ulegla odrzuceniu...koniec tematu...ide bo murzyn puk > a > : Teraz Mea to przydzwoniłaś Ruch na emaglu z wątkami ja też ja też i czemu mnie tam nie ma będzie większy niż na Marszałkowskiej Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Babiniec 27.10.10, 10:48 mme_marsupilami napisała: > Mylisz sie Fochna, nie pcham sie. normalnie muszę nicka zmienić A mój poprzedni post był w tonie żartobliwym... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Babiniec 27.10.10, 10:53 Zmieniaj!! Ale w tym przypadku i tak wszyscy będą wiedziec o kogo chodzi Odpowiedz Link
jowita771 Re: Babiniec 27.10.10, 11:34 > Kasę płacą za czytanie czy c > o, skoro takie dramaty i darcie szat uskuteczniasz? Tak, tam są takie nudy, że płacić trzeba czytelnikom i to słono. A nowych nie można chwilowo wpuścić, gdyż fundusze unijne się skończyły i nie ma kasy dla czytających, nie chcemy się piniąchami dzielić. Odpowiedz Link