changeone 10.11.10, 11:20 To samo piszę, bo zależy mi na wielu opiniach: Co jest lepsze do tzw. zdrowej kuchni, co częściej się wykorzystuje? I jakiej firmy, na jakie parametry zwracać uwagę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: kombiwar czy parowar 10.11.10, 11:34 mam i to i to. parowar tefala, kombiwar niezidentyyfikowany. w kombi to ja pieke-od ciast po miecho. wychodzi pyszne,soczyste-dzieki powietrzu ktore je piecze. parowar-uzywam glownie do robirenia ryb i warzyw np. kukurydzy. gotuje tam tez mieso ale musi przedtem polezec w marynacie inaczej jest mdle. ja uzywam czesciej tego pierwszego. Odpowiedz Link
lapwing123 Re: kombiwar czy parowar 10.11.10, 19:17 Mam to i to. Nie lubię rzeczy parowanych mimo, iż zdrowe. Kombiwar lepszy, bo takie fajne chrupkie skorki kuraka, mniam. Ale z kolei zamierzam znowu używać parowaru, bo będę gotować dla dziecia. Przydatne to i to. Odpowiedz Link
changeone Re: kombiwar czy parowar 10.11.10, 21:05 Dzięki za odpowiedzi. W takim razie na początek kupię kombiwar. Mam nadzieję, ze nie zarośnie kurzem jak inny sprzęt po pierwszym użyciu Mallard, Ty zawsze taki pomocny?! No to ta Twoja naj naj naj musi mieć dobre serce, że Ciebie w domu trzyma Odpowiedz Link