lapwing123 07.01.11, 16:14 Jakieś sprawdzone sposoby? Dla karmiącej. Muszę czekać do wieczora aż mąż wróci i dopiero zostawię Małą i pojadę do lekarza;/ a teraz napierdziela. Posmarowałam na razie wokół maścią vick i okręciłam ucho szalikiem. Co jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magiczna_marta Re: Ból ucha 07.01.11, 19:22 Współczuję Ci BARDZO. Ja na ketonalu jechałam więc z metod karmiących nie pomogę. Ale przytulam. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Ból ucha 07.01.11, 19:45 Zdaje się że karmiąca może Apap. Do tego smarowanie za uchem, na rozgrzanie. Odpowiedz Link
lapwing123 Re: Ból ucha 07.01.11, 19:57 Chlip chlip. Jakoś lepiej trochę po tym wicku, ogólnie po rozgrzaniu chyba. Ale obawiam się, że pewnie dadzą jakiś antybiotyk. A tak zawsze uważałam, czapa na łepetynę. Iiiiiiiiiii tam... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ból ucha 07.01.11, 21:14 A anginkę masz może? Albo sąsiadka jakaś? Wtedy liścia kawałek do ucha. Ciutek pomaga. chociaż jak to stan zapalny lepiej to jednak lekarz pozostaje. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Ból ucha 07.01.11, 21:34 Łaziłam bez czapki to się nic mi nigdy nie przyplątało, a w tym roku czapkę kupiłam to anginę złapałam więc rozumiem o co Ci chodzi. Idź do lekarza bo samemu nic nie poradzisz na dłuższą metę, a ochujeć idzie z tym bólem, mówię Ci. Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Ból ucha 07.01.11, 20:24 Mnie dopadło w tamtym roku, jak młody miał pół roku i był na cycku . Ze względu na to , że karmiłam też olałam lekarza i próbowałam na własną rękę ale nie polecam , poddałam się jak nie mogłam już ruszyć głową Wylądowałam na ostrym dyżurze i dostałam antybiotyk plus eurespal , pomogło na ból , chociaż słuch wrócił po dwóch tygodniach. Odpowiedz Link
ramta-mtam Re: Ból ucha 07.01.11, 21:14 Nie powiem czym uśmierzyć ból, ale pamiętam jak lekarz przestrzegał mnie przed wkładaniem waty do ucha.Bakterie lubią jak jest ciepło,ciemno i sucho... Odpowiedz Link
lapwing123 Re: Ból ucha 08.01.11, 09:12 O rany, a ja wczoraj cały dzień tak chodziłam z włożonym wacikiem kosmetycznym nasmarowanym maścią. Dostałam jakiś antybiotyk do ucha i już lepiej. Odpowiedz Link