cudko1 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 09:46 oj asiowa jak kulą w płot jak kulą w płot.... no ale syty głodnego nie zrozumie p.s. w Białym nie udało mi się wypić ani razu tego drinola tak zrobionego jak zrobiony byc powinien nistety.... chociaz on mocno sł odki wolę long island ice tea Odpowiedz Link
cudko1 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 10:04 o wredne pocze no bez żartów sytuacja jest tak powazna że obawiam się że rzucę się na swojego szefa a wolałabym nie być dyscyplinarnie zwolnioma z pracy Odpowiedz Link
zales239 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 10:09 No cóż mam Ci powiedzieć, ja jestem dziewica z odzysku po 3 dzieci Mam tak samo i nie pomogę no!!! A jaki masz stosunek do gadżetów,a raczej jednego gadżeta sypialnianego? takiego na baterię???? Ja jemu mówię NIE,nie umiem i mam na niego blokadę Odpowiedz Link
cudko1 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 10:18 ale mi sie CHŁOPA chce i żaden gadzet tego nie zastapi Odpowiedz Link
w_i_t_c_h Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 03.02.11, 19:38 > ale mi sie CHŁOPA chce i żaden gadzet tego nie zastapi rozumiem, aż za dobrze i też czekam na pomysły Odpowiedz Link
mearuless Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 10:10 eeeeee tam od razu zwolniona....moze nawet bys podwyżkę dostała próbuj cudko-wszak do odważnych świat należy!!! Odpowiedz Link
cudko1 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 10:17 mówisz?? jak nie dam rady to może i takl być ale jakby co to muszę mieć nową robotę w zapasie... bo mój szef to taki zasadniczy jest no Odpowiedz Link
grave_digger Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 10:18 cudko, rzucaj się - pewnie awans dostaniesz. nie wiesz, że właśnie tak się go załatwia? ja się nie mam na kogo rzucać. trudno. umrę dziewicą Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 03.02.11, 10:49 Cudko, przyjemne z pożytecznym połączysz. Chyba, że szef nie za bardzo piękny jest i mało higieniczny - wtedy lepiej przeczekaj zalew hormonów. Odpowiedz Link
olinka20 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 10:18 Czemu mnie nie dziwi Mea w tym watku ?? Odpowiedz Link
exotique Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 10:34 JAK MNIE SIE CHCE TO SIE BZYKAM. no ale mnie sie nie chce Odpowiedz Link
cudko1 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 10:37 ale w mkoim przypadku to nie takie prostę brak chłopa na stanie Odpowiedz Link
loolipop Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 10:48 mam na stanie 2 braci do wzięcia moge podac namiar heheheh może jakiś casting se zrób w necie tego chwasta tyle (-: Odpowiedz Link
cudko1 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 10:49 chwasta to ja nie chcę ale już zarekomendowanych braci ... hmmm tylko jaka to rekomendacja..... przez siostrę Odpowiedz Link
loolipop Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 11:03 najlepsza! bo znam ich jak nikt inny do wyboru 29 i 25 lat ? to który??? Odpowiedz Link
cudko1 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 11:35 loolipop napisała: > najlepsza! bo znam ich jak nikt inny ale od tej strony, od której ja chce poznać to raczej nie znasz no ale poproszę o krótką reklamę obu chociaż wypadałoby chyba tego bliższego mi wiekiem?? Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 16:04 A co Ty się cudaczku rozdrabniać będziesz, bierz dwóch! Jeden chatę posprząta Odpowiedz Link
loolipop Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 11:55 nie wiem któy Ci bliższy wiekiem ale jak przygoda to tylko z 29-latkiem młodszy stateczniejszy! Obydwaj dobrze gotują. To która bramke wybierasz? Odpowiedz Link
cudko1 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 12:00 poproszę publiczość o pomoc hmmm przygoda czy stateczność hmmmm Odpowiedz Link
mearuless Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 12:02 tylko co na to bracia??? no ale co do pytania: ja bym brała dwóch... Odpowiedz Link
opium74 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 12:09 mea rozsądku ma za grosz ale tym razem dobrze gada! Bierz obu na weekend tzw. jazda próbna Odpowiedz Link
doral2 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 12:25 tak jest, bierz dwóch do testów, żeby potem nie brać w ciemno Odpowiedz Link
cudko1 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 12:49 no włascie looli pytanie za 100 punktów - co na to bracia? Odpowiedz Link
loolipop Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 13:26 hmm uuu nooooo tegoooo jak sie wybranek dowie, że bedzie miał randke w ciemno to nAAAAApewno sie ucieszy hehehhe (mam nadzieje, ze nie zabije) Odpowiedz Link
cudko1 Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 15:15 to on nie jest pełen entuzjazmu?? p.s. znając moje szczęście... chłop co prawda sie znalazł (niezbyt entuzjastycznie nastawiony co prawda.... no ale na bezrybiu i rak ryba ) ale pewnie mieszka na drugiej półkuli Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: seksu mi sięęęęe chcceeeee :P 02.02.11, 16:02 Mi też, dodatkowo wibrator mi się zepsuł Odpowiedz Link
mearuless popros cudaku moderacje 02.02.11, 16:28 ta główna o zawieszenie wątku na głównej.... - zawsze dużo ciekawych osób wpada, może ci się poszczęści Odpowiedz Link
cudko1 Re: popros cudaku moderacje 03.02.11, 08:14 pogieło Was??? i co cały świat ma wiedzieć że jam zdesperowana zgłupiały no do reszty.... a jak się jakies prawiczki chcące rozprawiczyc zgłoszą to co ja poczne he?? Odpowiedz Link
olinka20 Re: popros cudaku moderacje 03.02.11, 09:45 Będziesz nauczac To ponoc chwalebne Odpowiedz Link
prigi Re: popros cudaku moderacje 03.02.11, 12:53 podobnoż jedną z wariacji seksualnych jest bzykanko z nauczycielką sama widzisz, że z każdej sytuacji jest jakieś wyjście Odpowiedz Link