olinka20 30.03.11, 11:31 Juz myslicie o swietach? Ja mam juz okna umyte i wsio. Będzie pieczona gąska, ach ach juz mi slinka cieknie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: Świeta 30.03.11, 11:40 a mozesz podac termin,bo jakos nie wiem kiedy one sa. jeszcze sie tym nie interesowalam... Odpowiedz Link
prigi Re: Świeta 30.03.11, 11:46 projekt święta nie interesuje mnie jeszcze (nie obawiasz się, że przez miesiac czasu to te okna będą wymagały kolejnego mycia ) czekam z niecierpliwością na zakończenie projektu poród Odpowiedz Link
buzka25 Re: Świeta 30.03.11, 11:51 w przysżlym tyg zaczynam sprzatanie (jak dobrze pojdzie), jak dostane kase zrobie jakies zakupy typu zajaczek, jajuszka do koszyczka, produkty na sernik i jaja faszerowane, reszte mama bedzie robic . Odpowiedz Link
olinka20 Re: Świeta 30.03.11, 11:53 Eeeee Mea, jakos pod koniec kwietnia chyba Natchneło mnie forum kuchnia, gdzie juz maja niektórzy pełne menu opracowane. Prigi, nawet jak sie zabrudza to mi to wisi, bo nie jestem jakas fanka czystych okien. A umyte zostaly dlatego, ze juz nie bardzo było przez nie widac A kiedy ty sie rozpakowujesz? Juz chyba zaniedługo? Odpowiedz Link
pocket.size Re: Świeta 30.03.11, 12:04 Jakoś tak zapominam o tych świętach trochę, Empik mi ostatnio przypomniał dekoracją Ja jadę do mamy, jak co roku. Pyszności Odpowiedz Link
pettit_grenouille Re: Świeta 30.03.11, 12:18 Ja Wielkanoc zawsze traktowałam jak dłuższy weekend, z reguły wjeżdżaliśmy gdzieś. W tym roku to raczej niemożliwe, bo za nieco ponad tydzień po świętach mamy komunię córki (3 maja). Odpowiedz Link
doral2 Re: Świeta 30.03.11, 12:22 myślę o świętach w kategorii "o, to już za niecały miesiąc" mięso na wędliny mamy nastawione i to wszystko, bo ono 3 tygodnie potrzebuje w sosie leżeć. a i tak nastawiamy, niezależnie od świąt, więc żadna aktrakcja Odpowiedz Link
to_wlasnie_cala_ja Re: Świeta 30.03.11, 12:28 do świąt to ja mam jeszcze zaplanowany remont w domu włącznie z wymianą okien, więc u mnie jeszcze raczej daleko Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Świeta 30.03.11, 14:53 ja czekam do piatku bo mi sie urlop zaczyna to jak sie wezme do roboty to i okna umyje i biała na swieta ukrece i bedzie jak tralala.ciast nie pieke,gosci nie przyjmuje wiec szalec nie bede.w tym roku stawiam na nicnierobienie a bigos mam w zamrazalniku jeszcze z bozego narodzenia Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: Świeta 30.03.11, 19:00 Mam nadzieję,ze jakoś tak zasnę przed i obudzę się po Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Świeta 30.03.11, 19:04 okien jeszcze nie myłam, bo mi się ubrudza do świąt Poza tym oczywiście, ze myślę - menu częściowo opracowane, nawet ozdóbek parę kupiłam... no i robię po raz pierwszy Wielkanoc u siebie - a chyba lubię robić Święta sama Odpowiedz Link
beata985 Re: Świeta 30.03.11, 19:56 nie myślę, nie sprzątam nie gotuje... do koszyka w najgorszym razie wsadzę filcowe kule-jaja a, ze pracuję do konca kwietnia to przez lato zdażę nadrobić zaległości Odpowiedz Link
tysia77 Re: Świeta 30.03.11, 23:32 U mnie remont,prace posuwają się w takim tempie,że wogóle nie myślę o świętach. Odpowiedz Link