30.03.11, 11:31
Juz myslicie o swietach?
Ja mam juz okna umyte i wsio.
Będzie pieczona gąska, ach ach juz mi slinka cieknie.
Obserwuj wątek
    • mearuless Re: Świeta 30.03.11, 11:40
      a mozesz podac termin,bo jakos nie wiem kiedy one sa.
      jeszcze sie tym nie interesowalam...
    • prigi Re: Świeta 30.03.11, 11:46
      projekt święta nie interesuje mnie jeszcze (nie obawiasz się, że przez miesiac czasu to te okna będą wymagały kolejnego myciasuspicious )
      czekam z niecierpliwością na zakończenie projektu poród big_grin
      • buzka25 Re: Świeta 30.03.11, 11:51
        w przysżlym tyg zaczynam sprzatanie (jak dobrze pojdziewink), jak dostane kase zrobie jakies zakupy typu zajaczek, jajuszka do koszyczka, produkty na sernik i jaja faszerowane, reszte mama bedzie robic .
      • olinka20 Re: Świeta 30.03.11, 11:53
        Eeeee Mea, jakos pod koniec kwietnia chyba big_grin
        Natchneło mnie forum kuchnia, gdzie juz maja niektórzy pełne menu opracowane.
        Prigi, nawet jak sie zabrudza to mi to wisi, bo nie jestem jakas fanka czystych okien.
        A umyte zostaly dlatego, ze juz nie bardzo było przez nie widac big_grin

A kiedy ty sie rozpakowujesz?
        Juz chyba zaniedługo?
    • pocket.size Re: Świeta 30.03.11, 12:04
      Jakoś tak zapominam o tych świętach trochę, Empik mi ostatnio przypomniał dekoracjąsmile
      Ja jadę do mamy, jak co roku. Pyszności smile
    • pettit_grenouille Re: Świeta 30.03.11, 12:18
      Ja Wielkanoc zawsze traktowałam jak dłuższy weekend, z reguły wjeżdżaliśmy gdzieś. W tym roku to raczej niemożliwe, bo za nieco ponad tydzień po świętach mamy komunię córki (3 maja).
      • doral2 Re: Świeta 30.03.11, 12:22
        myślę o świętach w kategorii "o, to już za niecały miesiąc" big_grin

mięso na wędliny mamy nastawione i to wszystko, bo ono 3 tygodnie potrzebuje w sosie leżeć.
        a i tak nastawiamy, niezależnie od świąt, więc żadna aktrakcja big_grin
    • to_wlasnie_cala_ja Re: Świeta 30.03.11, 12:28
      do świąt to ja mam jeszcze zaplanowany remont w domu włącznie z wymianą okien, więc u mnie jeszcze raczej daleko
      • bryanowa-1 Re: Świeta 30.03.11, 14:53
        ja czekam do piatku bo mi sie urlop zaczyna to jak sie wezme do roboty to i okna umyje i biała na swieta ukrece i bedzie jak tralala.ciast nie pieke,gosci nie przyjmuje wiec szalec nie bede.w tym roku stawiam na nicnierobienietongue_out a bigos mam w zamrazalniku jeszcze z bozego narodzeniatongue_out
        • roksanaa22 Re: Świeta 30.03.11, 19:00
          Mam nadzieję,ze jakoś tak zasnę przed i obudzę się po tongue_out
    • slimakpokazrogi Re: Świeta 30.03.11, 19:04
      okien jeszcze nie myłam, bo mi się ubrudza do świątwink
      Poza tym oczywiście, ze myślę - menu częściowo opracowane, nawet ozdóbek parę kupiłam... no i robię po raz pierwszy Wielkanoc u siebie - a chyba lubię robić Święta samasmile
    • beata985 Re: Świeta 30.03.11, 19:56
      nie myślę, nie sprzątam nie gotuje...
      do koszyka w najgorszym razie wsadzę filcowe kule-jajabig_grin
      a, ze pracuję do konca kwietnia to przez lato zdażę nadrobić zaległoścismile
      • tysia77 Re: Świeta 30.03.11, 23:32
        U mnie remont,prace posuwają się w takim tempie,że wogóle nie myślę o świętach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka