beata985 12.07.11, 23:37 rzęsy???? warto??? ile kosztuje???? boli?? na czwartek dałam się wkręcić..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mitazonda Re: a rzęsy,,,,przedłużała/zagęszczała któraś z w 13.07.11, 07:11 przedłużałam i zagęszczałam. nie boli, tylko dość długo trwa ( ok. 2 godz.) ale się prześpisz. efekt super tylko nie może być ich nie wiadomo jak dużo, ja miałam po ok. 50 na jedno oko , bo będziesz jak drag quinn pierwsze kilka dni będą się " układać" i będziesz przeczesywać je szczoteczką. generalnie super, ciągle jest się ładnym. wady: jak stopniowo wypadają to razem z twoimi rzęsami, znaczy rzęsy ludzkie co ok. 6 tygodni wypadają i odrastają w tym czasie, oczywiście pojedynczo i te sztuczne też pojedynczo wypadają, tyle że jak masz je takie gęste i długie to ma się wrażenie jakby były łyse oczy. Odpowiedz Link
olinka20 Re: a rzęsy,,,,przedłużała/zagęszczała któraś z w 13.07.11, 09:47 A co ile trzeba to powtarzac, zeby łyso nie wygladac? Bo ja mam swoje rzęsy do dupy i fajnie by było je zagescic. Odpowiedz Link
beata985 Re: a rzęsy,,,,przedłużała/zagęszczała któraś z w 13.07.11, 10:35 no właśnie jak sie wykruszą czyli po ok 60 dniach.... efekt jest powalający i podobno uzależnia strasznie,.... koszt to ok 200 a później doładowanie trochę mniej.... idę pierwszy raz, mam mieć po promocyjnej cenie ale nie wiem czy zdecyduję się na kolejny..duzo trochę... ale...może warto?? Odpowiedz Link
a-ronka Re: a rzęsy,,,,przedłużała/zagęszczała któraś z w 13.07.11, 11:01 no efekt jest ale: trzeba uwazać na deszcz,wiatr (bo wyrwie wszystkie cholernik),nie malować tuszem. Koleżanka miała na wakacjach.Ładne,pod brwi prawie ale więcej było zabawy na plaży żeby piaskiem/wodą/trzepaniem koca nie wywać i nie zmoczyć jej kępek. No i to czesanie,układanie. Ja chciałbym ale boję się tego wypadania. Łyso potem będzie. Odpowiedz Link
beata985 Re: a rzęsy,,,,przedłużała/zagęszczała któraś z w 13.07.11, 11:14 co???? toż bylam nad wodą z laskami, które miały to cudo pozakładane i nie zauważyłam takich zabiegów jak opisujesz.....wrecz odwrotnie-szalenstwa w wodzie do oporu.... Odpowiedz Link
mitazonda Re: a rzęsy,,,,przedłużała/zagęszczała któraś z w 13.07.11, 11:20 co za bzdura z tym uważaniem na wiatr itd. można się kąpać, prysznicować, niech se leci woda po twarzy, można malować, można wszystko, tyle, że przy demakijażu nie polecam trzeć jak papierem ściernym tylko jak zazwyczaj dość delikatnie czyli Odpowiedz Link
a-ronka Re: a rzęsy,,,,przedłużała/zagęszczała któraś z w 13.07.11, 12:05 no przeca prawdę gadam.Nie mogła ich moczyć w basenie i morzu. Jak wiał wiatr zakładała okular bo jej mogło wyrwać. Trzepanie koca z piachu to 100 m dalej bo nie daj boże jej nasypać do oka do i wiatr od koca Moze zależy to od techniki ? Ona miała dłuuugie doklejane co drugi włos do swoich. Odpowiedz Link
opium74 Re: a rzęsy,,,,przedłużała/zagęszczała któraś z w 13.07.11, 12:37 a -ronka - a może chciała tylko zwrócić uwagę na swoje rzęsy i być w centrum zainteresowania??? Pierwsze słysze o takich mecyjach z rzęsami.... Znajoma ma, duga zakłada zawodowo i obie zapewniają że to sama wygoda ale możliwy jest efekt "depresyjny" jak się zdejmie sztuczne i zostanie ze swoimi Odpowiedz Link
beata985 wrażenia.... 14.07.11, 15:34 no to byłam efekt ,.....nie powiem ...fajny.....nareszcie mam takie piękne rzęsy co do tego.... a-ronka napisała: > no efekt jest ale: > > trzeba uwazać na deszcz,wiatr (bo wyrwie wszystkie cholernik),nie malować tusze > m. > Koleżanka miała na wakacjach.Ładne,pod brwi prawie ale więcej było zabawy na pl > aży żeby piaskiem/wodą/trzepaniem koca nie wywać i nie zmoczyć jej kępek. No i > to czesanie,układanie. Ja chciałbym ale boję się tego wypadania. Łyso potem będ > zie. trochę chyba laska pościemniała, albo za bardzo sobie wzięła do serca poradę..... owszem, trzeba uważać przez pierwsze 2 dni nie moczyć oka, nie traktować go niczym, żeby klej się porządnie przykleił ale bez przesady....uważać pod prysznicem, nie korzystać z sauny basenu....potem dozwolone wszystko.... owszem , miała kilka klientek z reklamacją, że po 2 tyg odpadły ale była to wina kleju.... czas wykonania-2 godz z minutami... może też dlatego, ze miała długie-pod brwi....<wow> koszt-200,- mnie potraktowano po znajomości, bo w życiu bym się na taką ekstrawagancję nie zgodziła, chociaż to co zapłacilam i tak zwali z nóg męza.... po 5-6 tyg można sobie ponownie doładować.....i koszt też jest mniejszy niż za pierwszym razem.... Odpowiedz Link
a-ronka Re: wrażenia.... 14.07.11, 19:54 Beato daj zdjęcia oczófff. Ja mam już trochę dośc kupowania tuszów do rzęs bo ostatnio nawet diora oszukują. Odpowiedz Link
beata985 Re: wrażenia.... 14.07.11, 20:26 a-ronka napisała: > Beato daj zdjęcia oczófff. Ja mam już trochę dośc kupowania tuszów do rzęs bo o > statnio nawet diora oszukują. hmmmm ja nie wiem czy łune takie fotogieniczne som Odpowiedz Link
a-ronka kurfa.......ładnie 15.07.11, 20:11 ja taki efekt mam po 2 tuszach.Powiesz mi po 2 tygodniach jak oczy,to i ja sobie zrobię Odpowiedz Link
velluto Re: a rzęsy,,,,przedłużała/zagęszczała któraś z w 14.07.11, 15:48 Koleżanka robi od dawna i niestety - tylko na początku było fajnie. Po pierwsze - po pewnym czasie te odrośnięte rzęsy z doklejką sterczą w najróżniejsze strony, co wygląda co najmniej dziwnie, po drugie - jej własne wyłażą kępkami razem z tymi doklejonymi... kumpela z przerażeniem obserwuje że z jej własnych została połowa. Odpowiedz Link
bestmarcelina Re: a rzęsy,,,,przedłużała/zagęszczała któraś z w 03.08.11, 10:47 jak chcesz sie wkrecac z przedluzanie u kosmetyczki to ok efekt nawet ok. gorzej jak te twoje rzesy wypadaja, pozniej jedne sa dluzsze drugie krotsze, tak ooo to wyglada. ja sobie zakladam kępki rzęs z donegala, efekt jak bym robila u kosmetyczki tylko ze cena jest o wiele lepsza Odpowiedz Link
beata985 Re: a rzęsy,,,,przedłużała/zagęszczała któraś z w 03.08.11, 11:16 no to rzuć szczegółami i fotkami Odpowiedz Link
bei Marcelina 03.08.11, 20:30 Prosimy o kursik Jak je przyklejasz?..ile kępek na oko?..tylko na gorne czy na dolne tez ale przycinasz? Pytam, chcę zrobic sąsiadce i tak palnęłam, ze mozemy sprobowac, to będzie miała taniej.. Odpowiedz Link
bei Re: Marcelina 03.08.11, 20:31 a ile trzymają te Twoje?..jak często uzupełniasz- czy codziennie? Odpowiedz Link
trzydziesciplus Re: a rzęsy,,,,przedłużała/zagęszczała któraś z w 05.08.11, 15:35 A ja ryzykuje. Umówiłam się na jutro. Mam poleconą osobę. Moja koleżanka przedłuża u niej już około 6 mieś. Też panikowała że nie będzie mieć swoich i nawet raz zdjęła na kilka dni i mówi że faktycznie wydaje się że naturalne gorsze są, ale jak porównała zdjęcia z przed założenia to stwierdziła że nie prawda. Ta babka co jej przedłuża powiedziała, że każdy ma takie odczucie, bo jednak te doczepione są dłuższe i czarniejsze od naturalnych. Koleżanka mówi że najważniejsze to nie przesadzić z długością i grubością tych rzęs, bo są różne, a ta kobitka jest z tym ostrożna i nie przegina. No i cena do przełknięcia bo 159. A i zakłada się po około 100 na oko więc te 50 to jakaś ściema. Odpowiedz Link