Dodaj do ulubionych

A kij z tym

17.07.11, 14:21
Chciał sobie człowiek potrolować przy wolnej niedzieli i nic nie wyszło.
Idę na spacer.
Obserwuj wątek
    • guz_ek Re: A kij z tym 17.07.11, 14:39
      Próbujesz wybrnąć z sytuacji??Nie bardzo ci to wychodzi. Lepiej było nic nie pisać...
      • magiczna_marta Re: A kij z tym 17.07.11, 14:46
        Słuchaj dzidzia, tu mnie część dziewczyn zna osobiście, poszczekać możesz sobie na jematce, na pewno nie tutaj.
        • guz_ek Re: A kij z tym 17.07.11, 15:10
          buhehe, wkurwa masz bo se twoja faceta babkę znalazł ?Może i głupią, ale na bank ładniejszą...
          tongue_outtongue_out
        • esofik Re: A kij z tym 17.07.11, 15:30
          magiczna_marta napisała:

> Słuchaj dzidzia, tu mnie część dziewczyn zna osobiście, poszczekać możesz sobie
          > na jematce, na pewno nie tutaj.

nie zachowuj się jak dziecko i nie rób z emagla piaskownicy
    • madame_zuzu Re: A kij z tym 17.07.11, 17:25
      Magiczna ja tam moge z Tobą potrolowaćsmile Tylko wskaż wątek wink
      • magiczna_marta Re: A kij z tym 17.07.11, 19:12
        Już po zabawie Zuzu, ale jeśli będzie następny raz to Ci powiem odpowiednio wcześniej big_grin
    • prigi Re: A kij z tym 17.07.11, 21:54
      Magiczna, gdzieś ty wnerwiła tak baby, że jedna za tobą na magiel przyszła: big_grin
      • prigi Re: A kij z tym 17.07.11, 22:04
        Znalazłam
        Ale wtopiłaś big_grin big_grin big_grin
        dlatego nie mam dwóch nickówwink
        • magiczna_marta Re: A kij z tym 18.07.11, 08:47
          Ja też nie miałam, zrobiony na szybko w celu jednorazowym.
          A panna realna, ja pierdole, synuś się urodził więc szansa że jej już nie będę musiała oglądać.
          W piątek następny idę (da Bóg że z noworodkiem nie przyjdzie)
          • ciociacesia daj linka wredoto 18.07.11, 10:20
            no nie badz zyla
            • magiczna_marta Re: daj linka wredoto 18.07.11, 10:36
              Ceska- ja nie umiem trolowac, pojebalam nicki w pierwszej godzinie. Lipa tongue_out
              Poszukaj, latwo sie domyslec.
              • ciociacesia znalazlam 18.07.11, 10:56
                boskie. nawet mialam go kliknac jak zobaczylam, ale stwierdzilam ze juz mam dosc wysokie cisnienie - ex podobno w czw przyjedzie do malej. i wielce oburzony na moj warunek ze ma na kacu nie byc - bo on przeciez ostatnio nie byl na kacu tylko na lekach. znqacie takie leki przeciwlekowe co skutkuja wyziewami poalkoholowymi z paszczy? co za dupek.
                • magiczna_marta Re: znalazlam 18.07.11, 11:18
                  Cesia- on na pewno syropek uspokajający na bazie % wypił przed spotkaniem z Tobą tongue_out
                  bo go wkurwiasz
                  • ciociacesia co ty 18.07.11, 11:28
                    ja mam dla niego mnostwo wyrozumialosci. nawet mu kolacje zrobilam (z mrozonki ale zawsze). troche sie ciskal jak zaczelam rechotac w momencie kiedy mi sie zalizl jaki to swiat dla niego jest okrutny i jaki on samotny i smutny. przypomnialam mu w jakich okolicznosciach sie rozstalismy, ale chyba nie do konca go to przekonalo
                    byl na kacu, bo przeciez nie pofatygowalby sie do dziecka taki kawal - byl po drodze z melanzu jakiegos u ziomkow w warszawie. ale slyszalam od znajomej ze ma nowa laske i znow jego zycie ma sens
                    • magiczna_marta Re: co ty 18.07.11, 11:51
                      Jesssu Ceska, masz stalowe nerwy.
                      • ciociacesia no ba 18.07.11, 12:07
                        w momencie kiedy do mnie dotarlo ze nie wazne co zrobie czy powiem on nadal pozostanie na tym samym etapie rozwoju to jakos przestalam sie denerowac
                        • doral2 Re: no ba 18.07.11, 20:05
                          kurna, jak zwykle nie wiem o co kaman uncertain
                          • mariolka55 Re: no ba 18.07.11, 20:08
                            ani ja smile
    • serei chodzi o to? 18.07.11, 20:45
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,127093269,127093269,Problem_z_ex_i_komornikiem.html

usmiałam się po pachy, jednak trolowac też trzeba umieć big_grin. Przynajmniej nie szłaś w zaparte jak inne co to potem tłumaczą "nie wiem dlaczego pod inny nick mi się wkleiło" tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka