magiczna_marta 17.07.11, 14:21 Chciał sobie człowiek potrolować przy wolnej niedzieli i nic nie wyszło. Idę na spacer. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guz_ek Re: A kij z tym 17.07.11, 14:39 Próbujesz wybrnąć z sytuacji??Nie bardzo ci to wychodzi. Lepiej było nic nie pisać... Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: A kij z tym 17.07.11, 14:46 Słuchaj dzidzia, tu mnie część dziewczyn zna osobiście, poszczekać możesz sobie na jematce, na pewno nie tutaj. Odpowiedz Link
guz_ek Re: A kij z tym 17.07.11, 15:10 buhehe, wkurwa masz bo se twoja faceta babkę znalazł ?Może i głupią, ale na bank ładniejszą... Odpowiedz Link
esofik Re: A kij z tym 17.07.11, 15:30 magiczna_marta napisała: > Słuchaj dzidzia, tu mnie część dziewczyn zna osobiście, poszczekać możesz sobie > na jematce, na pewno nie tutaj. nie zachowuj się jak dziecko i nie rób z emagla piaskownicy Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: A kij z tym 17.07.11, 17:25 Magiczna ja tam moge z Tobą potrolować Tylko wskaż wątek Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: A kij z tym 17.07.11, 19:12 Już po zabawie Zuzu, ale jeśli będzie następny raz to Ci powiem odpowiednio wcześniej Odpowiedz Link
prigi Re: A kij z tym 17.07.11, 21:54 Magiczna, gdzieś ty wnerwiła tak baby, że jedna za tobą na magiel przyszła: Odpowiedz Link
prigi Re: A kij z tym 17.07.11, 22:04 Znalazłam Ale wtopiłaś dlatego nie mam dwóch nicków Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: A kij z tym 18.07.11, 08:47 Ja też nie miałam, zrobiony na szybko w celu jednorazowym. A panna realna, ja pierdole, synuś się urodził więc szansa że jej już nie będę musiała oglądać. W piątek następny idę (da Bóg że z noworodkiem nie przyjdzie) Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: daj linka wredoto 18.07.11, 10:36 Ceska- ja nie umiem trolowac, pojebalam nicki w pierwszej godzinie. Lipa Poszukaj, latwo sie domyslec. Odpowiedz Link
ciociacesia znalazlam 18.07.11, 10:56 boskie. nawet mialam go kliknac jak zobaczylam, ale stwierdzilam ze juz mam dosc wysokie cisnienie - ex podobno w czw przyjedzie do malej. i wielce oburzony na moj warunek ze ma na kacu nie byc - bo on przeciez ostatnio nie byl na kacu tylko na lekach. znqacie takie leki przeciwlekowe co skutkuja wyziewami poalkoholowymi z paszczy? co za dupek. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: znalazlam 18.07.11, 11:18 Cesia- on na pewno syropek uspokajający na bazie % wypił przed spotkaniem z Tobą bo go wkurwiasz Odpowiedz Link
ciociacesia co ty 18.07.11, 11:28 ja mam dla niego mnostwo wyrozumialosci. nawet mu kolacje zrobilam (z mrozonki ale zawsze). troche sie ciskal jak zaczelam rechotac w momencie kiedy mi sie zalizl jaki to swiat dla niego jest okrutny i jaki on samotny i smutny. przypomnialam mu w jakich okolicznosciach sie rozstalismy, ale chyba nie do konca go to przekonalo byl na kacu, bo przeciez nie pofatygowalby sie do dziecka taki kawal - byl po drodze z melanzu jakiegos u ziomkow w warszawie. ale slyszalam od znajomej ze ma nowa laske i znow jego zycie ma sens Odpowiedz Link
ciociacesia no ba 18.07.11, 12:07 w momencie kiedy do mnie dotarlo ze nie wazne co zrobie czy powiem on nadal pozostanie na tym samym etapie rozwoju to jakos przestalam sie denerowac Odpowiedz Link
serei chodzi o to? 18.07.11, 20:45 forum.gazeta.pl/forum/w,567,127093269,127093269,Problem_z_ex_i_komornikiem.html usmiałam się po pachy, jednak trolowac też trzeba umieć . Przynajmniej nie szłaś w zaparte jak inne co to potem tłumaczą "nie wiem dlaczego pod inny nick mi się wkleiło" Odpowiedz Link