olinka20 04.08.11, 15:20 www.pudelek.pl/artykul/34104/skrzynecka_z_pakerami_na_plazy_zdjecia/ Widac znanym wolno wiecej... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnyrobal Re: Pies na plazy 04.08.11, 16:10 Od razu znacznie przyjemniej położyć się na zasikanym i zakupanym piasku kiedy ma się świadomość, że to zrobił piesek takiej gwiaaazdy Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Pies na plazy 04.08.11, 16:11 olinka20 napisała: > Widac znanym wolno wiecej... Szczególnie znanym pieskom. Bo to jest znany pies, a nie jakiś tam no name pudel nie wiadomo kogo i on może z racji przynależności do właściciela. A tak na poważnie. Mandat powinna dostać bez dwóch zdań. To mnie najbardziej wkurza. Jeszcze trochę i ci znani będą mogli jeździć pod prąd. A my będziemy MUSIAŁY na nich uważać, bo przecież oni znani i im wolno. Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Pies na plazy 04.08.11, 16:17 A jak rozbijesz takiej samochód to będzie twoja wina bo trzeba było uważać Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Pies na plazy 04.08.11, 16:24 fajnyrobal napisała: > A jak rozbijesz takiej samochód to będzie twoja wina [b]bo trzeba było uważać[/ > b] I to będzie news dnia. Nie to jest ważne że pies Skrzyneckiej sika w piach plażowy przy Bałtyku ale to, że jakim prawem mi się to nie podoba Odpowiedz Link
olinka20 Zuzanka!! 04.08.11, 18:23 No wiesz, no name pudel!! Foch jak nie wiem co!! Toz to najbardziej znany pudel na forum gazety Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Zuzanka!! 04.08.11, 21:04 Na forum gazety może i znany, ale na Pudelku niekoniecznie Odpowiedz Link
iwoniaw Nie wiem, jak w Sopocie 04.08.11, 16:35 ale np. w takich Międzyzdrojach zakaz psów na plaży w sezonie jest bodajże do sektora I a od J wolno i w środku wakacji - znanym czy nie. Więc może ona niekoniecznie od razu łamiąca przepis... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Nie wiem, jak w Sopocie 04.08.11, 18:20 Takie cus znalazłam: www.zwierzolubni.pl/artykul/wakacje-z-psem-plaze-dla-psow/ Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Nie wiem, jak w Sopocie 04.08.11, 21:06 Plaże dla psów - Rowy, w gminie Ustka, - Półwysep Helski, głównie między Jastarnią a Władysławowem, Jurata, - Białogóra i Lubatowo, między Dębkami a Łebą, - Dziwnów, - Dziwnówek, - Łukęcin, - Pobierowo, - Rewal, - Dźwirzyna, - Wyspa Sobieszowska. Sopotu tam nie ma Odpowiedz Link