Dodaj do ulubionych

Mało słodkie lody w pudełku poszukiwane

10.08.11, 19:03
Zakupiłam wczoraj sorbet z czarnej porzeczki firmy Grycan i nie da sie tego jesc.
Słodkie do zerzyguuncertain
Polećcie jakies lody, ktore będą mało słodkie.
Co ja poradze, ze ze słodyczy to ja najbardziej lubie sledzia?wink
Obserwuj wątek
    • amoreska Re: Mało słodkie lody w pudełku poszukiwane 10.08.11, 19:45
      Poszukaj musztardowych big_grin
      • olinka20 Re: Mało słodkie lody w pudełku poszukiwane 10.08.11, 19:50
        Amor, ja tu powaznietongue_out
        No bo kto to widziała, zeby nawet sorbet był taaaaki słodkisad
        • jkk74 Re: Mało słodkie lody w pudełku poszukiwane 10.08.11, 19:53
          proponuję cytrynowe grycana albo zielonej budki
          smile
          • olinka20 Re: Mało słodkie lody w pudełku poszukiwane 10.08.11, 20:02
            Grycana to sie teraz juz bojetongue_out
            Jak wróce to moze odwaze sie na zieloną budke.
            • doral2 Re: Mało słodkie lody w pudełku poszukiwane 10.08.11, 20:30
              zielona budka należała kiedyś do grycana.
              jak sprzedał, to następni właściciele skutecznie spieprzyli wypracowany latami przez grycana smak.
              zatem odradzam.
              ja jestem fanką lodów waniliowych i rzadko kiedy robię od tego ustępstwo.
              pomijam już fakt, że ostatni raz lody jadłam jakiś kwartał temu, bo jadam lody rzadko..
              • olinka20 Re: Mało słodkie lody w pudełku poszukiwane 10.08.11, 20:33
                Ja tez rzadko, ale w zamrazarce mogą sobie stac, co nie?
                Tylko wkurza mnie to, ze wszystkie są teraz przepotwornie slodkie.
                • aguacate Re: Mało słodkie lody w pudełku poszukiwane 11.08.11, 01:08
                  Olinka - zrob je sama big_grin
                  Robilam raz w zyciu, roboty od cholery, ale zrobilam je z.... oliwy z oliwek! Smak byl nieziemski!! Niestety, nie mam przepisu pod reka uncertain
                  • opium74 Re: Mało słodkie lody w pudełku poszukiwane 11.08.11, 08:04
                    sorbety niestety wg mnie bywaja przesłodzone
                    Ja lubię Grycana - czekoladowe - na prawdę nie są mdłe, czy tez przesłodzone
                    Pojawiły się teraz lody Movenpick ale do tej pory próbowałam creme brule i tiramisu - więc z zasady dośc słodkie smaki smile
                    • cudko1 Re: Mało słodkie lody w pudełku poszukiwane 11.08.11, 09:08
                      jogutowe z owocami leśnymi - tylko firmy nie pamiętam uncertain

jedyne logy jakie jestem w stanie zjeść i są naprawdę pyszne i nie za słodkie
                      • a-ronka algida -bakaliowe 11.08.11, 09:54
                        a mega smaczne to zielona budka-sorbet z czerwonych pomarańczy i gruszkowe. Ja też nie lubię słodkich typu czekolada,krówka,tiramisu więc jem sorbety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka