Dodaj do ulubionych

Żołądek.

22.02.12, 17:50
A jak jak zwykle z tematem chorobym wyjadę uncertain

Mam dziewczyny problem znowu ..

Wczoraj bolały Mnie jajniki, podbrzusze - typowo jak na miesiączkę, ale wieczorem zaczął pobolewać żołądek, do tego gigantyczna zgaga. Nie byłam wczoraj cały dzień na ubikacji.
Dzisiaj,a w zasadzie od nocy tak boli mnie żołądek i jajniki, ze nie wyrabiam. Żołądek twardy jak cholera, czy leżę, czy chodzę (ledwo, ledwo) boli cholernie. Wzięłam sobie espumisan (na wzdęcia) i poszło rozwolnienie uncertain Jestem na dwóch no- spach, ale poprawy nie ma, teraz piję rumianek. jeszcze mnie tak nie bolało !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • w_miare_normalna Re: Żołądek. 22.02.12, 17:51
      Do tego jezdzi mi strasznie w żołądku, ale nie z głodu tylko jakby na wymioty, ale nie chcę mi się wymiotować.
      • beata985 Re: Żołądek. 22.02.12, 18:03
        moja córa po takich objawach ma zdiagnozowane lamblie
        dzisiaj odebrałam wyniki
        zrób sobie badanie kału,,,,
    • anna_sla Re: Żołądek. 23.02.12, 10:04
      jestem pewna, że to nie jajniki a jelito grube.. głodówkę sobie zrób dobową albo do momentu przestania bólu. Pij wodę, ew. zieloną herbatę niech się przeczyści.
      • w_miare_normalna Re: Żołądek. 23.02.12, 10:30
        Wczoraj wieczorem myślałam, że umieram. Na całym ciele miałam gęsią skórkę, brzuch tak twardy, ze koniec świata. Ani chodzić, ani leżeć. temperatura do 38, masakra. Zadzwoniłam na dorazna i pani doktor powiedziała, że mam wziąć coś przeciwbólowego i iść dzisiaj do lekarza. Wzięłam na noc ranigast, pyralgine, wypiłam rumianek. Spałam w nocy jak zabita. Dzisiaj mnie nic boli nic, czy i tak pokazać się u lekarza Bo chodzę jak na szpilkach, boję się, ze zacznie boleć sad jezdzi mi nadal, ale nie boli.
        • anna_sla Re: Żołądek. 23.02.12, 16:29
          ja poszłabym.. Byłaś?? i co mówiła?
        • bruni76 Re: Żołądek. 23.02.12, 17:06
          Przejdzie Ci....
          Za 9 miesięcy wink

Dzieci są jak pierdy - znieść można tylko własne tongue_out
          • w_miare_normalna Re: Żołądek. 24.02.12, 10:46
            bez żadnych takich proszę tongue_outP

Podejrzewam, ze może to mieć związek z miesiączką bo właśnie czekam na nią, poza tym- wiatropylna nie jestem big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka