Dodaj do ulubionych

golenie pod pachami

26.03.12, 21:04
na wiocha.pl znalazłam fotkę dziewczyny nie ogolonej pod pachami z komentarzem, że coś takiego niemożliwe jest w XXI wieku.

osobiście golę, ale czy wyznacznikiem XXI wieku są ogolone pachy?
już kurna nie ma innych wyznaczników??

taki wacik lajtowy na poniedziałkowy wieczór smile
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: golenie pod pachami 26.03.12, 21:11
      A wyznacznikiemnie jest ogolona grazynka?wink
      • amoreska Re: golenie pod pachami 26.03.12, 21:14
        To chyba mimo wszystko trudniej zweryfikować wink
        • olinka20 Re: golenie pod pachami 26.03.12, 21:20
          Oj tam, oj tamwink
          • pysiaczek1234 Re: golenie pod pachami 26.03.12, 21:21
            Wyznacznikiem nie jest ale dla mnie to jakieś takie blee. Nawet mamę i babcię nauczyłam :p żeby to robiły. Lepiej to wygląda latem.
            • doral2 Re: golenie pod pachami 26.03.12, 21:25
              tego nie neguję, ale czy to świnty obowiązek?
            • kfiatuszkowa Re: golenie pod pachami 26.03.12, 21:41
              Ja chłopa nauczyłam big_grin
              • mona_mayfair Re: golenie pod pachami 27.03.12, 10:01
                Exa raz zmusilam i nigdy wiecej tego nie zrobil... aktualny sami się goli tu i ówdzie, bez namawiania;p
          • alajna2 Re: golenie pod pachami 26.03.12, 21:23
            jakies 7lat temu na weselu kuzynka męża wystąpiła /jak ją pan Bóg stworzył/, pod pachami miala dżunglę, odrAżające.
            Widuję nie ogolone nogi i one mnie tak nie bulwersują, jak "punk" pod paszką
            • fajnyrobal Re: golenie pod pachami 26.03.12, 21:45
              > jakies 7lat temu na weselu kuzynka męża wystąpiła /jak ją pan Bóg stworzył/,
              Ale że co? Goła była? I nikt nie zwrócił jej uwagi, że ma sukienkę niewyprasowaną ? wink
              • esofik Re: golenie pod pachami 26.03.12, 21:48
                > Ale że co? Goła była? I nikt nie zwrócił jej uwagi, że ma sukienkę niewyprasowa
                > ną ? wink
                LIścia Robalu, liścia big_grinbig_grin
                • fajnyrobal Re: golenie pod pachami 26.03.12, 21:55
                  Milady,dosyć wiekowa -wiadomo skóra pomarszczona itd, chciała zaszokować lorda i na przyjęciu przeszła przez salon kompletnie nago.Lord po krotki milczeniu ze stoickim spokojem - ależ pomiętą suknię założyła dzisiaj milady smile
                  • esofik Re: golenie pod pachami 26.03.12, 22:08
                    Hahaha nie znałam big_grinbig_grin
              • olinka20 Re: golenie pod pachami 26.03.12, 21:52
                Robal big_grinbig_grinbig_grin
    • esofik Re: golenie pod pachami 26.03.12, 21:46
      od pół godziny jestem znowu w XXIw big_grin
    • karra-mia Re: golenie pod pachami 26.03.12, 21:58
      nie, nie jest to wyznacznikiem, ale fajnie jakby byłotongue_out
    • mearuless Re: golenie pod pachami 26.03.12, 22:20
      wiesz...kiedys cgyba bylo trudniej sie pod pachami ogolic.
      czym mialy sie ciapac> brzytwa???
      a teraz maszynki takie, sraki z paskami nawilzajacymi, depilatory, lasery...
      jest to latwiejsze i trzeba przynac ze kobieca pacha prezentuje sie lepiej gdy jest gladka i pachnaca.

ale mimoto tych kudlatych bym do srednioweicza nie zsyłala.
      kazdy robi jak lubi i jak mu wygodnie. mi siersc pod pacha przeszkadza.
    • ellgie Re: golenie pod pachami 26.03.12, 22:57
      pachy jak pachy a brwi krzaki u kobiet?
      • jot-emka Re: golenie pod pachami 26.03.12, 23:24
        ellgie napisała:

> pachy jak pachy a brwi krzaki u kobiet?

Nie no, co ty? Pachy to już chyba standard, ale brwi nie każda musi regulować?
        • ellgie Re: golenie pod pachami 27.03.12, 09:25
          No Wiesz nie każda ma krzaki a raczej krzaczory.
    • anna_sla Re: golenie pod pachami 27.03.12, 00:10
      o maj gad.. tom kobieta średniowieczna wink, bo uważam to golenie całe wszelkich części ciała za utrudniający życie wymysł dziwnego społeczeństwa (bez urazy wink). Akceptuję jeno i popieram golenie męskiej twarzy, a tak to nawet łysa pała u faceta mnie drażni.. I tak, jeszcze do nie dawna miałam włochate pachy O! Zgoliłam chyba z miesiąc temu? W sumie tak z głupia franc pod wpływem koleżanki..
      • bryanowa-1 Re: golenie pod pachami 27.03.12, 01:22
        jakies 10 lat temu mama zaczela golic pachy.bylo to akurat przed weselem.ojciec sie na nia obrazil i nie chcial z nia isc. no ale on z tych co lubia jak kobieta ma nogi nie ogolone,bobra i meszek nad ustamitongue_out
      • ellgie Re: golenie pod pachami 27.03.12, 09:41
        łysa pała masz na mysli głowę?wink
        Niektórzy faceci łysieją bardzao szybko to lepiej według Ciebie wygląda facet z "wianuszkiem" i dodatkowo kępki na czubku głowy niż ogolony całkiem?
        • anna_sla Re: golenie pod pachami 27.03.12, 11:12
          mówię o tych co na wygląd swego owłosienia na pale mają wpływ big_grin Tak, tak, głowę mam na myśli smile
          • opium74 Re: golenie pod pachami 27.03.12, 12:32
            źle ze mną....nawet mi do głowy nie przyszło że masz na myśli głowę big_grinbig_grin
            • ellgie Re: golenie pod pachami 27.03.12, 17:01
              A bo Ona lata na tą siłownie mięśniaków się naaogląda to potem jej pały w głowie....heheh
              • dlania Re: golenie pod pachami 27.03.12, 17:35
                Aktualnie panuje taka moda, ot i tyle.
                W ostatnią niedzielę oglądalam odcinek "Dziennika telewizyjnego", prowadzonego przez urocze blondynke i trwałą i czarnym wąsem nad wargą. Kiedys ludzie tego nie zauważali, w okresie miedzywojennym ciemny meszek nad ustami byl modny, dziś - obowiązek usuwaniawink

Niewątpliwie, higiene łatwiej zachowac bez włosow niż z.
                • dlania Re: golenie pod pachami 27.03.12, 17:43
                  O, nawet znalazlam ten odcinek. Przez caly odcinek patrzyłam tylko na te wąsy.
                  W ogóle ogląda sie to dzis jak kabaret, fragment z Wieslawem Mysliwskim (ok. 11,5 min) mogłby w calości trafić do serialu 'Zmiennicy"wink))

www.youtube.com/watch?v=6xect_Ab3Tk
                  • grave_digger Re: golenie pod pachami 27.03.12, 19:51
                    ty, faktycznie. wink
    • grave_digger Re: golenie pod pachami 27.03.12, 17:37
      pachy to jest standard i nie ma zmiluj sie.
      wlosy na nogach juz nie sa tak odrazajace jak te pod pachami.
      znowoz grazyne uwazam, ze nie trzeba golic. taka ogolona cala zle mi sie kojarzy. no ja tego nie robie, bo to jest fuj. z reszta, no przyznam sie, ze mam tam, tyle wlosow ile na glowie - czyli slownie piec. tylko strzyze wink
      brwi to juz chyba w ogole nie jest obowiazek, chociaz ja to robie od tak dawna, ze juz mi wyrywane wloski nie odrastaja i mam ksztaltne bez zbednego pocenia sie nad nimi. wasik... no na trzecim miejscu po pachach i nogach.

facet nie powinien golic pach, ale przystrzyc jak najbardziej wink moj ma lysa pale (big_grin) bo wylysial. o. i na pewno nie slucha hip hopu tongue_out
      • dlania Brwi 27.03.12, 17:45
        Naprawde jest tak, że sukcesywnie wyrywane - nie odrastają? Bo jak tak, to może sie pokusze o jakies regulowanie.
        • kfiatuszkowa Re: Brwi 27.03.12, 18:54
          Tak, to prawda. Tylko podejrzewam, że na to trzeba lat ;P Ja kiedyś miałam krzaki, teraz połowę mniej i nawet gdybym chciała to już krzaków mieć nie będę wink W niektórych miejscach mi już nie rosną. Tylko musisz je wyrywać razem z cebulkami, nie urywać u nasady.
          • dlania Re: Brwi 27.03.12, 19:05
            Kilka lat, o ja cie pierdykam! To przy mojej systematyczności to może na emeryturę sobie coś wreszcie wyhodujęwink
            • grave_digger Re: Brwi 27.03.12, 19:46
              wyrywam od 15 lat. teraz wystarczy, że raz na tydzień wyrwę 3 odrastające włoski, razem z cebulkami, ale ti chyba samo przez się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka