Dodaj do ulubionych

ktorej dziecko pisze we wtorek test

31.03.12, 19:20

6-klasisty?
jak nastroje?
siedza dzieci i sie ucza?
czujecie trwoge i przerazenie?

ja tak. owszem, stresuje sie tym egzaminem. natomiast moje rodzone jak jej nakazalam sie uczyc [chociaz odrobinke wink ] to sie wziela za....porzadki w garderobie.

a jak u was?
Obserwuj wątek
    • jk3377 Re: ktorej dziecko pisze we wtorek test 31.03.12, 20:11
      moje jeszcze dlugo nie,ale juz sie stresuje na sama mysl.
      za to jestem z tej drugiej strony-jestem przewodniczaca w takiej wlasnie komisji...i nic w tym fajnegouncertain
    • asiaiwona_1 Re: ktorej dziecko pisze we wtorek test 31.03.12, 20:11
      meła - my nie takie stare jak ty i młodsze dzieci mamy tongue_out Moja, na ten przykład w kwietniu test 3-cioklasisty będzie pisać.
    • najeeli moja pisze 31.03.12, 21:46
      najwiekszy stres ma przed kodowaniem, żeby dobrze
      i żeby uwaznie czytała polecenia
      a wypracowanie na 3 miejscu

pocieszam Ją , że testy 6 klasisty i gimnazjalne pisała, tak żeby pocwiczyc i całkiem dobrze Jej szły, oczywiscie opuszczała materiał, którego jeszcze nie przerabiała
    • grave_digger Re: ktorej dziecko pisze we wtorek test 01.04.12, 19:57
      mea, czy to dzień wolny dla innych klas w szkole?????????????? właśnie mnie olśniło a nic o tym nie wiem....
      • schiraz Re: ktorej dziecko pisze we wtorek test 01.04.12, 20:00
        wolny
        • grave_digger Re: ktorej dziecko pisze we wtorek test 01.04.12, 20:05
          no właśnie już przeczytałam na stronie szkoły, że wolny.
          alem się obudziła.
          nie wiem co zrobić z dzieckiem w ten dzień uncertain
          • grave_digger Re: ktorej dziecko pisze we wtorek test 01.04.12, 20:06
            ale pewnie świetlice będą czynne... no dobra.
            • zales239 Re: ktorej dziecko pisze we wtorek test 01.04.12, 22:28
              Mój w świetlicysmile
              • kaja2002 Re: ktorej dziecko pisze we wtorek test 02.04.12, 13:35
                Mój w czwartej klasie, więc jutro ma wolne. Wykorzystam go na maksa, bo mam jutro osiemnaste urodziny; będzie mi podawał kawę, żarcie i piloty do łóżka i zabawiał brata. A jak się wnerwię, to na spacer przegonię i po zakupy, i obiad mi ugotuje, i pedicure zrobi. Zwłaszcza, że pojutrze lekcji też nie ma, bo mają rajd szkolny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka