Dodaj do ulubionych

SAMOTNI / po 50/ WARSZAWIACY -ODEZWIJCIE SIE

IP: *.acn.pl 03.01.04, 15:22
Witam!
Chciałabym zaprosić wszystkich samotnych - po 50 - do wymiany pogdlądów na
życie np. jak znosicie samotność, jakie są marzenia itd.
My samotni nie musimy sie ukrywać, trzeba mówić o tym. Co Wy na to?
Pozdrawiam - też samotna.
Obserwuj wątek
    • Gość: zosia Re: SAMOTNI / po 50/ WARSZAWIACY -ODEZWIJCIE SI IP: *.acn.pl 03.01.04, 18:14
      Witam! Bardzo fajnie, że powstała taka stronka. Tylko mało ludzi - dlaczego?
      Zosia
      • Gość: samotnyandrzejek Re: SAMOTNI / po 50/ WARSZAWIACY -ODEZWIJCIE SI IP: *.arcor-ip.net 29.01.04, 14:55
        Zastanowcie sie kobietki ile osob z tych rocznikow tutaj klika a samotynych
        jeszcze troche mniej - zycze milych i szerokich kontaktow.
        • Gość: kasia Re: SAMOTNI / po 50/ WARSZAWIACY -ODEZWIJCIE SI IP: *.acn.waw.pl 12.02.04, 11:25
          Witam - samotnegoandrzejka -
          no wlaśnie odpowiedz dlaczego tak jest?
          buziaki
          • Gość: samotnyandrzejek Re: SAMOTNI / po 50/ WARSZAWIACY -ODEZWIJCIE SI IP: *.arcor-ip.net 15.02.04, 18:22
            bo niewielu z naszej generacji ma dostep do komputera a o internecie to juz nie
            wspomne - z takiej rzeczywistowsci wyszlismy. Andrzejek samotny,sfrustrowany
            lekko-54letni-z okropnej prowincji.
            • Gość: kasia Re: SAMOTNI / po 50/ WARSZAWIACY -ODEZWIJCIE SI IP: *.acn.waw.pl 16.02.04, 09:02
              Wydaje mi się, że ludzie z "naszej generacji" mają jednak dostęp do komputera.
              Nie wierzę także, że nie ma samotnych w tym wieku. Poprostu - najczęściej brak
              im odwagi żeby wejść na forum i poklikać. Najlepiej zaszyć się w domu i nic
              nie robić aby zmienić swoje dotychczasowe życie.
              A Ty - Andrzejku samotny - dlaczego jesteś "sfrustrowany" i jeszcze z okropnej
              prowincjii? Nie ważne gdzie się mieszka, ale ważne kim się jest.
              Ja uważam, że 50- tka to wspaniały wiek, pełen doświadczeń i przeżyć.
              Jeszcze dużo dobrego może nas spotkać - tylko - TRZEBA wyjść do ludzi.
              Pozdrawiam.
    • j_karolak Re: SAMOTNI / po 50/ WARSZAWIACY -ODEZWIJCIE SI 26.02.04, 12:34
      Ja jak jestem po pięćdziesiątce, to nie lubię się odzywać, ale po secie, to już
      jestem brat-lata.
      • Gość: samotnyandrzejek Re: SAMOTNI / po 50/ WARSZAWIACY -ODEZWIJCIE SI IP: *.arcor-ip.net 07.03.04, 12:36
        No to ja wszystkim paniom grupowo i z osobna buzka i wirtualny gozdziczek w
        wigilie Waszego Swieta.
        • Gość: kasia Re: SAMOTNI / po 50/ WARSZAWIACY -ODEZWIJCIE SI IP: *.acn.waw.pl 11.03.04, 08:17
          do - samotnegoandrzejka-
          Jaki miły i sympatyczny gest - w imieniu wszystkich kobiet - buziaczki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka