28.04.12, 14:13
Pogoda piękna, słońce, ciepło, dzieciarnia lata na rowerach, grzebie w piachu... A mój musi siedzieć w domu. Alegik na pyłki drzew, od dwóch dni niemal non stop kaszle- od dzisiaj ma (poza lekami na alergię) jeszcze nebulizacje ze sterydów i zakaz męczenia się (wtedy kaszel mu się nasila)- czyli rower odpada, place zabaw odpadają, bieganie odpada. najlepiej jakby ograniczyć mu wyjścia z domu dopóki te cholerne drzewa pylą...
A takie mieliśmy majówkowe plany...
Najbardziej Młodego żal, bo się strasznie męczy, zły jest bo musi siedzieć w domu, a on chcialby na rower... Ehhh
Obserwuj wątek
    • przeciwcialo Re: Załamka 28.04.12, 14:42
      Mój syn na trawy i niektóre drzewa uczulony ale bierze leki i po polu lata. Na osiedlu widze chłopca jeżdżącego na rowerku w maseczce- tez alergik. Nie wyobrażam sobie trzymac dzieciaka w domu. Długo tak sie nie da. Po to sa leki, po powrocie do domu kapiekl i trzeba życ dalej wink
      • melancho_lia Re: Załamka 28.04.12, 15:31
        Mój niestety obecnie ma nasilenie tej alergii- jak wyjdzie z domu to zaczyna się niemal dusić...
        • jlo83 Re: Załamka 28.04.12, 17:21
          a nie możesz wyjść bez Swojego?
          przepraszam, jeśli pytanie od czapy ale jestem na etapie megafeminizmu big_grin
          • jowitka345 Re: Załamka 28.04.12, 17:25
            a z czyim dzieckiem niby ma chodzić na spacer jak nie ze swoim???? a jak weźmie cudze dziecko to jej własne i i tak będzie siedziało w domu....
            Melancholia współczuję uncertain
            • kfiatuszkowa Re: Załamka 28.04.12, 17:29
              Ej, Jowitka, ale Jlo chodziło o Melancholii faceta big_grin Czy się mylę? wink suspicious
              • jowitka345 Re: Załamka 28.04.12, 17:31
                ech kfiatuszkowa ;P
                ja wiem o co jlo chodziło... ale to ona nie zrozumiała o kim melancholia pisała smile
                • jlo83 Re: Załamka 28.04.12, 19:43
                  a bo myślałam, że jak pisze "mój" to o chłopa chodzi a jak "młody" to o dzieciaka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka