hedna 06.07.12, 10:26 Nie wiem czy się nie mylę,ale gdzies mi się tu rzuciło w oczy... Czy u Ciebie zbliża się Wielki Dzień? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: grave_digger 06.07.12, 14:15 a tak na marginesie, myślałam, że będziesz pytała o odrobaczanie Odpowiedz Link
mamakarolla Re: grave_digger 06.07.12, 14:36 o kurna! Pochwal się kreacją. Córki druhnami będą? Ja to myślałam, że Ty już do instytucji małżeństwa nie wstąpisz, bo jesteś jej wrogiem p.s delegacja maglowa będzie? Odpowiedz Link
grave_digger Re: grave_digger 06.07.12, 14:53 no wiesz, po rozwodzie trochę odżyłam. co ja mówię - kurwa, bardzo odżyłam. i spotkałam miłość mego życia. jest po prostu idealnie jak z bajki. idealnie bardzo się dobraliśmy no i musimy się pobrać. sukienka 58 zł. dziewczyny mają podobne. żadne druhny, bo bierzemy ślub cywilny, na którym będziemy my z córami, nasze mamy i dwóch świadków. to wszystko. po urzędzie obiad w knajpie i o 18:00 kino i polska premiera długo przez nas wyczekiwanego filmu Prometeusz! na drugi dzień robimy u nas imprezę dla znajomych - picie, żarcie i darcie mordy Odpowiedz Link
mamakarolla Re: grave_digger 08.07.12, 12:19 sukienka bardzo ładna Gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was! Najważniejsze, że Ty i dziewczyny jesteście szczęśliwe. Odpowiedz Link
hedna Re: grave_digger 06.07.12, 14:56 No to tak; po pierwsze GRATULUJĘ! po drugie - o kreację chciałam zapytać,ale już widzę-bajeczna! po trzecie - jak widze Twój nick to mi się z odrobaczaniem w pierwszej sekundzie kojarzy ps.sukienka naprawdę śliczna.Będziesz na pewno świetnie wyglądała Odpowiedz Link
grave_digger Re: grave_digger 06.07.12, 15:12 dziękuję sukienkę jutro zwężam przy staniku tam, gdzie nie ma rękawa, bo zjeżdża. Odpowiedz Link
babowa Re: grave_digger 08.07.12, 12:48 grave jak fajnie, niech wam sie wiedzie jak najlepiej ale dobra wiadomosc ciesze sie bardzo a sukienka akuratna, skromna, elegancka gratulacje !!! Odpowiedz Link
grave_digger Re: grave_digger 08.07.12, 21:27 dziękuję sukienka normalna, zwykła, maskująca fałdy Odpowiedz Link
olinka20 Re: grave_digger 09.07.12, 10:08 Własnie miałam pisac o tych butach, ale Zalesiowa mnie ubiegła no! Odpowiedz Link
grave_digger Re: grave_digger 09.07.12, 15:40 myślałam o takich, ale są to buty ze skóry, których nie noszę. Odpowiedz Link
grave_digger Re: grave_digger 09.07.12, 15:41 dziewczyny twierdzą, że są to buty ortopedyczne Odpowiedz Link