21.07.12, 14:25
a ty specjalistka od paznokci jestes?
Obserwuj wątek
    • zoja.pl Re: Zoja 21.07.12, 14:45
      A nie, nie smile Ja jestem tylko miłośniczką lakierów i makijażu. Oglądam dużo filmików na youtube dziewczyn które pokazują jak się malować, zdobić paznokcie itd. smile
      • red-truskawa Re: Zoja 21.07.12, 15:40
        ale moze bedziesz wiedziec, bo gdzies wypatrzylas...
        spiłowałam zele na pazurach, no prawie cały, troche zostało. Pazury oczywiscie mam krótkie teraz, nie bola ale cholera, miekkie takie (wiem bo cienkie) ze wiginaja sie na wszytkie strony. Tak sie zastanawiam czy jest cos takiego co można pomalowac np jak lakier i sie zmyje a utwardzi płytke, w sensie dosłownym ?
        • zoja.pl Re: Zoja 21.07.12, 15:51
          Jedyne co mi przychodzi do głowy to odżywka do paznokci Eveline 8w1. Jest naprawdę rewelacyjna i działa. Nawet moja teściowa była zachwycona, a ona od dłuższego czasu walczyła z paznokciami, bo ma w pracy dużo do czynienia z wodą i chemikaliami i miała bardzo zniszczone paznokcie. Ta odżywka jest do kupienia w Rossmannie za 10 zł z groszami, a naprawdę jest super, polecam smile
          https://www.mm.pl/~artkos/artkos-nowy/eveline%20ramki/8w1.jpg
          • zoja.pl Re: Zoja 21.07.12, 15:53
            Aha, ją trzeba tak stosować że malujesz przez 3 dni 1 warstwę, po 3 dniach zmywasz i od nowa to samo. Po tygodniu są już efekty, a po dwóch jest rewelacja
    • prigi Re: Zoja 21.07.12, 18:08
      mogę z tobą jedynie połączyć się w bólu. jak spiłowała mi kosmetyczka żel z paznokci to przez tydzień musiałam chodzić z plastrami na paznokciach (prawie jak perkusista, hehe),bo wyginały się w każdą stronę i bolało jak cholerauncertain
      nie pamiętam ile trwała regeneracja paznokcia, ale niezbyt długo
    • red-truskawa Re: Zoja 22.07.12, 21:36
      no dzieki dziewczyny,. mnie te pazury nie bola, ale sie gna, a z kolei niepomalowane wygladaja fatalnie z tymi resztkami zelu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka