najeeli 08.11.12, 17:29 i pomoc w po0zbyciu sie moich zwłok pylnełam gdzies kase w dobre miejsce na zaskórniaka i znaleźc nie moge pomocy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: dziewczyny dywan potrzebny 08.11.12, 17:47 nie możesz znaleźć bo to znak, że nie powinnaś jej wydawać na to o czym w tej chwili myślisz. Jak los uzna, że twój pomysł na ich wydanie jest ok to wtedy kasa się znajdzie Odpowiedz Link
motylka34 Re: dziewczyny dywan potrzebny 08.11.12, 19:34 asiaiwona_1 napisała: > nie możesz znaleźć bo to znak, że nie powinnaś jej wydawać na to o czym w tej c > hwili myślisz. Jak los uzna, że twój pomysł na ich wydanie jest ok to wtedy kas > a się znajdzie A to najprawdziwsza prawda Kiedyś tak schowałam 2 tysie na czarną godzinę, do jednej z mojego pierdyliona książek i znalazłam po 6 latach jak się przeprowadzałam Było na piękny dębowy stół i 2 flaszki porządnego trunku Odpowiedz Link
cudko1 Re: dziewczyny dywan potrzebny 09.11.12, 09:03 o kurrrrrrrrrfaaaaaaaaaaa teraz by mi się przydał taki zaskórniak Odpowiedz Link
grave_digger Re: dziewczyny dywan potrzebny 09.11.12, 09:17 odkładaj cudko co m-c tę samą sumę to w końcu będziesz miała trochę zaskurniaków. Odpowiedz Link
cudko1 Re: dziewczyny dywan potrzebny 09.11.12, 09:22 hehe grave rada świetna, tylko wiesz trzeba mieć z czego teraz muszę nastukać na już ok. 500 stówek i nie wiem chyba się powieszę nie mam pomysłu nie mam najmniejszego fuck fuck fuck Odpowiedz Link