motylka34 13.03.13, 19:36 z życiem na kocią łapę Wychodzę za mąż! I strasznie się cieszę Dywan, oczywiście zostawiłam na podorędziu na wszelki wypadek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: koniec... 13.03.13, 19:48 gratulować czy wręcz przeciwnie? po ilu latach konkubinatu? Odpowiedz Link
andziulec Re: koniec... 13.03.13, 19:49 bleh jak ja nie cierpię tego słowa gratuluję ale dywanu nie chowaj Odpowiedz Link
grave_digger Re: koniec... 14.03.13, 10:10 więcej dystansu i życie stanie się prostsze. Odpowiedz Link
doral2 Re: koniec... 13.03.13, 19:54 no to gratuluję to na kiedy mamy się szykować na imprezkę?? Odpowiedz Link
iziula1 Re: koniec... 13.03.13, 19:56 Moje gratulacje! I bardzo dobrze, bo co masz mieć lepiej od mężatek To lepsza wiadomość niż biały dym w Watykanie Odpowiedz Link
rose.rouge Re: koniec... 14.03.13, 10:51 > I bardzo dobrze, bo co masz mieć lepiej od mężatek że niby bycie mężatką jest gorsze? <tutaj następuje wbiciekija w mrowisko, ba, pnia w mrowiszcze i rozpętuje się huragan dyskusji> Odpowiedz Link
motylka34 Re: koniec... 14.03.13, 11:02 niedługo będę miała porównanie i na pewno podzielę się spostrzeżeniami Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: koniec... 14.03.13, 11:02 Paradowanie w białej kiecce było bardzo przyjemne mimo, że miałam cywilny i nie było wesela tylko obiad z kolacją Szkoda tylko ze wybraliśmy takie skromne obrączki, pewnie na jakąś znacząca rocznice fundniemy sobie szersze i bardziej rzucające się w oczy Odpowiedz Link
motylka34 Re: koniec... 14.03.13, 11:17 O sukience i obrączkach jeszcze nie myślałam. Ja nie lubię dużych ozdób na palce bo mi przeszkadzają a w bieli mi bardzo nie do twarzy bom jasna blondynka mamy pomysł żeby nasze przyjęcie było takim lepszym garden party- nasi rodzice mają domy z dużymi ogrodami Ślub ja chcę tylko cywilny, mój przyszły M kościelny. Myślę, że do lata będzie niejedna okazja żeby go w dywan zawinąć Odpowiedz Link
tedesca1 Re: koniec... 14.03.13, 14:52 hehe dobre Gratulacje, ale jeśli już planujesz go w dywan zawijać to dotrwaj do ślubu, może Ci potem jakieś ubezpieczonko skapnie Odpowiedz Link
sewa.49 Re: koniec... 14.03.13, 16:45 Gratulacje Jak bedziesz miala jakies pytania to wal smialo. My Ci doradzimy i pomozemy w kazdej sprawie odnosnie slubu i etc. i nie tylko..... Odpowiedz Link
doral2 Re: koniec... 14.03.13, 17:11 w ogóle sobie nie wyobrażam, żeby się nas nie poradziła w kwestii doboru sukienki Odpowiedz Link
motylka34 Re: koniec... 14.03.13, 19:03 W kwestii sukienki na pewno się do Was zwrócę I pewnie trzeba będzie pomyśleć nad menu na imprezę bo na pewno to będzie zabawa na świeżym powietrzu M dba o transport, obrączki, muzykę i alkohol. Ja mam ogarnąć całą resztę. Odpowiedz Link
tetika Re: koniec... 14.03.13, 22:19 Gratulacje Jasne ze tylko czekamy zeby ci radzic...radzic...radzic dywan juz przestan trzepac Odpowiedz Link