Dodaj do ulubionych

kultury trochę

11.10.13, 20:53
Z dzieciem moim byłam ostatnio w teatrze, na nowym show producentów Riverdance, czyli Heartbeat of Home. Jeśli ktoś, kiedyś będzie miał okazję gorąco polecam. Muzyczno-taneczna opowieść o podróży po oceanie marzeń w poszukiwaniu wolności (czy jakoś tak suspicious)
W głownej roli taniec irlandzki, ale pojawia się również flamenco, rytmy afrykańskie, salsa i taniec ulicy.
To krótka prezentacja z Belfastu, my byłyśmy na przedstawieniu w dublińskim teatrze

moje dziecko w przerwie podsumowało: dziewczyny są super, ale chłopcy powinni jeszcze poćwiczyć tongue_out

Obserwuj wątek
    • doral2 Re: kultury trochę 11.10.13, 20:57
      przecie ogólnie wiadomo, że dziewczyny są lepsze od chłopaków big_grin
      • esofik Re: kultury trochę 11.10.13, 21:05
        my już się rodzimy z tą świadomością tongue_out
        • olinka20 Re: kultury trochę 11.10.13, 21:07
          Fuck Esofik, myslalam, ze ty mnie opierniczasz za tytuł wątku big_grin
          • esofik Re: kultury trochę 11.10.13, 21:16
            Olinka! Ja? Ciebie? kiss

odchamić się byłam kulturalnie smile
            • olinka20 Re: kultury trochę 11.10.13, 21:26
              Zazdroszcze.
              Poszłabym ci ja do teatru, ale jakos nic ciekawego nie grają, musze popolowac, czasem przyjezdzają do Chorzowa do teatru z fajnymi spektaklami.
              • esofik Re: kultury trochę 11.10.13, 21:56
                ponieważ jestem "samotnom matkom" tongue_out jestem trochę ograniczona w repertuarze. Na szczęście moja 5-latka trochę dziwna jest i lubi takie taneczne przedstawienia - 2h wysiedziała bez problemu, a na koniec zapytała czy za tydzień przyjdziemy znowu..
                Ostatnio zastanawiałam się, czy dała by radę na koncercie Cohena tongue_out
                • ciepla.kawa Re: kultury trochę 11.10.13, 22:06
                  Ja tydzień temu byłam z moją pięciolatką w Powszechnym na Lokomotywie. Oglądała ale jakoś szału nie było, że chce jeszcze. I tyle na razie z naszego ukulturalniania się .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka