Dodaj do ulubionych

jak przekonać męża

24.11.13, 14:09
żeby przestał paść dzieciaka słodyczami? Argumenty o próchnicy, otyłości i zaburzeniach odżywiania nie trafiają.. Co chwilę widzę jak daje córce czekoladkę, ciastko, cukierka, lizaka, tiktaka, soczek "bo chciała". Kurwica mnie już strzela jak go opierdzielam a on patrzy na nie głupkowaty wzrokiem i udaje że nic się nie stało. Rozumiem od czasu do czasu ale nie na okrągło.. Ratujcie i chłopa bo w dywan zawinę i z 11 piętra zrzucę..
Obserwuj wątek
    • dlania Re: jak przekonać męża 24.11.13, 14:52
      A skąd wy tyle słodyczy macie w domu? PO co kupujesz lizaki - dla siebie Ty tyle słodyczy zjadasz? Jakby nie było, toby nie dawałwink
      • dziewczyna_bosmana Re: jak przekonać męża 24.11.13, 15:45
        On kupuje. Ja mam dla siebie kawałek białej czekolady w lodówce.
        • grave_digger Re: jak przekonać męża 24.11.13, 16:03
          Ale to chyba nie pierwszy raz, jak Twój mąż ma głęboko w odwłoku co do niego mówisz.
          Pozostaje Ci zatem odpuścić. Albo puścić mu jakiś filmik pokazowy.
        • dlania Re: jak przekonać męża 24.11.13, 16:12
          To ostentacyjnie wypierdalaj szajs do kosza.
    • moonshana Re: jak przekonać męża 24.11.13, 16:09
      powiedz mu, że jest nędznym wszarzem robiącym krzywdę własnemu dziecku. oraz zaproponuj aby codziennie wpieprzył kilogram cukru , bo dlaczego by nie???
      kurczę, babcie - ciocie - obce panie w sklepie/banku/parku notorycznie wciskają dziecku słodycze i nieodmiennie dziwią się, gdy nie pozwalam. ale jakby tak robił mąż, to bym mu zwyczajnie coś urwała.
      • korag1000 Re: jak przekonać męża 24.11.13, 23:09
        Hej
        Nie wiem jak Twój mąż do tego podchodzi ale moja koleżanka miała taki sam problem ze swoim mężem i żadne rozmowy nie pomagały.
        W końcu robiła tak
        Jeśli mąż dawał dziecku słodycze w nadmiarze, sam dostawał do pracy chleb z dżemem albo nitellą albo miodem. Przychodził do domu na obiad były naleśniki z marmoladą albo makaron z serem na słodko albo inny obiad "z cukrem "
        Trwało to z tydzień aż powiedział, że można się zerzygać od nadmiaru cukru. I popatrz zrozumiał
        • stara-a-naiwna Re: jak przekonać męża 27.11.13, 19:02
          ale masz mądrą koleżankę
          smile
          muszę to sobie zapamiętać

Jeśli mąż dawał dziecku słodycze w nadmiarze, sam dostawał do pracy chleb z dże
          > mem albo nitellą albo miodem. Przychodził do domu na obiad były naleśniki z mar
          > moladą albo makaron z serem na słodko albo inny obiad "z cukrem "
          > Trwało to z tydzień aż powiedział, że można się zerzygać od nadmiaru cukru. I p
          > opatrz zrozumiał
    • jowita771 Re: jak przekonać męża 24.11.13, 16:38
      Współczuję, u mnie to tylko teść, więc nie jest tak źle, nie ma kontaktu z dzieckiem codziennie, poza tym teściowi mogę powiedzieć, żeby przestał, z ojcem dziecka byłoby gorzej. Ostatnio moja dwulatka po wizycie u teściów rzygnęła obficie, mój mąż powiedział ojcu, że dziecko za dużo zjadło, co teść skomentował, że to dobrze, że zwymiotowała, bo jej ulżyło. Czasami myślę, że byłoby dobrze wpakować w dziadka ze cztery kilo żarcia i popatrzeć, jak się męczy.
      • mamaoskarka18 Re: jak przekonać męża 25.11.13, 15:36
        Dziś o 16 na tvn będzie program o dzieciach które jedzą słodycz-jakie są grube i jak mają zepsute zęby jeżeli mąż jest w domu posadz do przed tv niech obejrzy jak go nie ma to nagraj
        • dziewczyna_bosmana Re: jak przekonać męża 25.11.13, 16:28
          Kurcze, coraz bardziej widać że te osoby w Rozmowach w toku są podstawione..
          Męża nie ma i nie mam jak nagrać uncertain
          • jk3377 Re: jak przekonać męża 25.11.13, 21:14
            truj mu doope, drukuj co sie da do czytania, ze takie jedzenie prowadzi do powaznych chorób, do zmian metabolicznych, a co za tym idzie nawet do cukrzycy-dopiero co wczoraj w zetce byl wywiad z lekarka na temat spozywania cukru a cukrzyca, jak to prowadzi do choroby, ze tłuszcz otyłosc, metabolizm zaburzony i ryzyko...
    • doral2 Re: jak przekonać męża 27.11.13, 19:20
      dziewczyna_bosmana napisała:

> żeby przestał paść dzieciaka słodyczami? Argumenty o próchnicy, otyłości i zaburzeniach odżywiania nie trafiają.. "

nie argumentuj.
      zadaj mu zajebiście proste pytanie - dlaczego zabija własne dziecko?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka